Senator PNL, atac la Dragnea

Un senator PNL trimite săgeți către președintele PSD, Liviu Dragnea.

Carmen Hărău a vorbit într-un comunicat de presă despre OUG depuse de guvernul Grindeanu care prevăd reducerea cotei de TVA.

"Este grav! Guvernul României a rămas fără hârtie și nu mai poate emite ordonanțe de urgență! Da, acesta este concluzia la care am ajuns, văzând cum domnul Liviu Dragnea, încurcat de penuria aceasta de hârtie, a salvat Guvernul și depus la Senatul României propunerea legislativă privind reducerea cotei de TVA la zero pentru livrarea de locuințe, publicitatea în mass media și pentru materii prime în agricultură.

"Când au interes direct scot OUG la foc automat"

Personal, altă explicație nu am găsit în afară de faptul că Guvernul a terminat hârtia, pentru că am văzut cu toții că atunci când vor și au un interes direct, personal, membrii guvernului sunt extrem de harnici și scot ordonanțele de urgență la foc automat, una după una, chiar și după miezul nopții, indiferent ce număr poartă acestea 6, 9, 13, 14... ", a spus senatorul PNL, Carmen Hărău.

"PSD a păcălit populația"

"Nu putem trece cu vederea că Guvernul Grindeanu a fost învestit în baza unui program de guvernare, de la care deja s-a abătut, fie pentru că acest program îl cunoaște, din scoarță în scoarță, numai domnul Liviu Dragnea, fie pentru că Guvernul începe, de la o zi la alta să recunoască incapacitatea financiară de a susține promisiunile fantasmagorice cu care a păcălit populația în campania electorală de anul trecut. Am afirmat și în urmă cu două luni și voi continua să susțin că timpul va arăta adevărul, va demonstra cât se poate de clar că PSD a păcălit populația cu promisiuni, iar, de guvernat, guvernează exclusiv în interes de grup și personal", a mai adăugat aceasta.

Despre ordonanța de urgență privind cota TVA

"Proiectul nu țintește probleme sociale, ci, dimpotrivă, este orientat către persoanele fizice cu multe locuințe, cu foarte multe locuințe, care ar putea beneficia la vânzare de o asemenea facilitate. M-am gândit dacă între liderii PSD sunt lideri care dețin, pe persoană fizică, mii de apartamente și nu mi-a venit nimeni în minte. Dumneavoastră cunoașteți astfel de lideri? Parcă totuși ar fi cineva, dar nu-mi amintesc prea bine ....", a mai spus Carmen Hărău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel