Șeful echipei Red Bull de Formula 1, Christian Horner, este investigat de echipa sa după o acuzație de "comportament inadecvat"

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Christian Horner, este investigat de echipa sa după o acuzație de "comportament inadecvat".

Acuzația a fost făcută de un alt membru al personalului echipei cu sediul în Marea Britanie, a relatat agenția de presă PA.

Christian Horner, în vârstă de 50 de ani, căsătorit cu fosta cântăreață de la Spice Girls, Geri Halliwell, și care este directorul echipei Red Bull Racing din 2005, respinge ferm acuzația.

Horner a declarat: "Neg complet aceste afirmații".

Un purtător de cuvânt al Red Bull - compania austriacă de băuturi energizante care deține echipa de Formula 1 - a declarat pentru PA: "După ce a fost informată despre anumite acuzații recente, compania a lansat o investigație independentă. Acest proces, care este deja în curs de desfășurare, este realizat de un avocat specializat extern".

"Compania ia aceste chestiuni extrem de în serios, iar investigația va fi finalizată cât mai curând posibil"

"Compania ia aceste chestiuni extrem de în serios, iar investigația va fi finalizată cât mai curând posibil din punct de vedere practic. Nu ar fi adecvat să facem alte comentarii în acest moment", conform purtătorului de cuvânt.

Horner a fost director de echipă la Red Bull de la intrarea în Formula 1, în urmă cu 19 ani, și a supervizat șapte campionate mondiale de piloți și șase titluri la constructori.

Sezonul trecut, unul dintre cei doi piloți ai echipei, Max Verstappen, a câștigat al treilea campionat mondial consecutiv.

Red Bull a câștigat 21 din cele 22 de etape desfășurate anul trecut, iar Verstappen a stabilit un record de 10 victorii consecutive în curse.

Horner a fost decorat cu CBE pentru serviciile aduse sporturilor cu motor în cadrul listei de onoruri de Anul Nou.

Red Bull își va lansa cea mai nouă mașină la 15 februarie, înainte de noul sezon, care va începe în Bahrain la 2 martie, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel