Sectorul 1: Proiect "Oameni și locuri", închiderea perioadei de sustenabilitate

Managerii de proiect au prezentat informații despre activitățile desfășurate
Managerii de proiect au prezentat informații despre activitățile desfășurate

Marți, 12 martie, a avut loc la sediul Primăriei Sectorului 1 conferința de închidere a perioadei de sustenabilitate pentru proiectul "Oameni și locuri", finanțat prin Programul Operațional Regional 2007 – 2013, cod SMIS 26604. 

Obiectivul principal al proiectului a fost creșterea gradului de vizibilitate a șase clădiri de patrimoniu, aflate pe teritoriul Sectorului 1, respectiv Muzeul Național George Enescu, Muzeul Theodor Aman, Muzeul Dumitru Minovici, Biserica Amzei, Casa Cleopatra Trubețkoi și Casa Constantin Dissescu.

Invitații prezenți - reprezentanți ai instituțiilor care își desfășoară activitatea în clădirile promovate în proiect, precum și preoții-parohi ai Bisericii Amzei și Bisericii Sf. Vasile Victoria - au punctat valoarea istorică și artistică a acestora, au apreciat calitatea, conținutul materialelor de promovare distribuite și proiectul "Oameni și locuri" în totalitate.

Managerii de proiect au prezentat informații despre activitățile desfășurate, îndeplinirea obiectivelor și despre site-ul proiectului, care până în prezent a înregistrat 81.470 de vizitatori.

Principiul sustenabilității se referă la faptul că proiectele trebuie să demonstreze capacitatea lor de a se susține în timp și după acordarea finanțării europene; administrația Sectorului 1 a asigurat resursele financiare și instituționale necesare promovării obiectivelor, în perioada celor cinci ani de sustenabilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel