Se cere DEMISIA lui Carmen Dan. ”Construim imagine pe nefericirea unor oameni. Eu nu sunt lipită de scaunul de ministru”

Un polițist de 38 de ani, tată a doi copii minori, a fost ucis, joi seară, într-o gară din Suceava, cu 40 de lovituri de cuțit. 

În acest context, dinspre sindicate se cere demisia lui Carmen Dan din funcția de ministru de Interne. 

Ministrul Carmen Dan a declarat, la Antena 3, că ”În toți acești ani s-a vorbit mult și s-a făcut puțin. Eu am spus și astăzi că luni, la ora 10:30, am o invitație deschisă către toate sindicatele, nu este prima, în discuțiile anterioare am abordat problematica statutului polițiștului și nu vă ascund că am găsit la nivelul ministerului nu mai puțin de șapte propuneri, mare parte dintre ele venind de la sindicate. De ce nu s-a mers mai departe? Mi-e greu să spun eu acum. Tot cu sindicatele am stabilit o ordine și am stabilit că este bine să ne mobilizăm și să aducem propuneri de îmbunătățire pe legea unică a salarizării, ceea ce am și făcut. Tot cu sindicatele am discutat și dezbătut ordinele de ministru pentru acordarea permanenței și a celor 40% pentru cei din judiciar. Ce e acum este un lucru pe care până la urmă îl pot înțelege: că ne construim și imagine pe nefericirea unor oameni și profitând de emoția publică. Nu știu dacă este o soluție. Eu spun direct și sincer că nu sunt lipită de scaunul de ministru, dar avem soluții să schimbăm tot ce se constată că-i în neregulă și nu este bine peste noapte? Aș vrea să avem soluția asta!”. 

Ministrul de Interne a precizat că avem un deficit de 20.000 de polițiști, pe care l-a moștenit. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel