SCANDAL la 'Bravo, ai stil! All stars'. Marisa Paloma: Mi-e scârbă!

Sunt tensiuni mari între Denisa și Marisa de la "Bravo, ai stil! All stars".

Marisa nu ratează niciun moment pentru a-și plăti "polițele" în fața colegelor de breaslă și, recent, Denisa a fost cea care a fost pradă reproșurilor acesteia. După un moment neplăcut petrecut între cele două, în culisele Galei săptămânii trecute, Marisa și Denisa au ajuns "la cuțite".

Acum, Marisa prezintă varianta ei din acest scandal.

Detalii despre conflict

"Aș fi sărit peste detalii. Dar sunt obligată să vi le dau ca să înțelegi cum au stat lucrurile. În timp ce filmam testimonialele pentru gală, Denisa vorbea la telefon și deranja filmarea. Echipa de filmare i-a atras atenția, ea a continuat ca și cum nu s-a întâmplat nimic, i-a fost atrasă atenția pentru a doua oară și acela a fost momentul în care m-am enervat și eu și i-am spus să ne lase în pace, să se ducă acasă să-și scoată peruca aia că este tare "nereușițică" cu ea. Nu i-am spus că este urâtă, nu am jignit-o. Denisa a venit, mi-a întrerupt filmarea și mi-a spus: "Fetele astea, când ți-au făcut wet-ul, nu puteau să-ți lipească și urechile?". Răspunsul meu a fost proporțional: "Urechile ca urechile, dar cu fața cum facem?". Dacă te iei de urechile mele, eu de nu m-aș lega de fața ta? Nu i-am spus niciodată că e urâtă, nicio altă concurentă nu i-a spus vreodată asta, așa cum se smiorcăie mincinos prin platou. Dar dacă tu ai nesimțirea să te iei de trăsăturile fizice ale cuiva, așteaptă și un răspuns pe măsură.

Difuzarea integrală a momentului

A urmat un schimb de "amabilități", în care eu am trimis-o să-și facă numărul în altă parte cu Marinică Nămol, ea s-a pus în fața camerei spunând "poți scoate Slatina din Marisa, dar nu poți scoate Marisa din Slatina". Atunci i-am ridicat ÎN GLUMĂ (ridicat, nu smuls!!) peruca de pe cap. I-am spus: "dacă tot stai atât de mult în testimonialul meu, măcar dă-ți peruca jos că e nereușițică". Nu i-am smuls-o, nu a fost nici urmă de agresiune. Aș vrea, chiar ROG DIN SUFLET echipa de producție să difuzeze integral filmarea, pentru a vedea cu adevărat cum au decurs lucrurile, pentru că acum oamenii au senzația că am agresat-o! A plecat, a revenit cu acel pulverizator și mi-a dat DE TREI ORI cu el în față, stricându-mi machiajul la ora 1 noaptea, când voiam și eu să ajung acasă. Pentru a evita a patra oară, am încercat să-i iau pulverizatorul", a spus Marisa Paloma.

[citeste si]

Jigniri

"NU am ridicat mâna la ea să o lovesc, nu am ridicat NICIODATĂ mâna asupra nimănui. Am apucat-o de mâna și am încercat fără succes să-i iau porcăria aia. Drept dovadă, urmăriți pe filmare cum arată spre cameră încheietura mâinii, pentru că AM APUCAT-O DE MÂNA CU CARE ȚINEA PULVERIZATORUL. (minutul 7:45) Ulterior a schimbat povestea și a spus că am vrut să-i dau un pumn! De ce arătai mâna la cameră, mincinoaso ce ești?! PENTRU CĂ TE-AM APUCAT DE MÂNĂ SĂ ÎȚI IAU PULVERIZATORUL. Așa cum au dat la tv când Silvia ii arunca cu apă in față fostei mele colege de platou, așa ar fi dat și secvența despre care vorbește Denisa (care nu există pentru că nu a avut niciodată loc.) Atunci, pentru că nu știai ce s-a filmat, nu ai spus nimic de vreun pumn. A doua zi, după ce ai văzut filmarea și ai înțeles că nu e filmat, ai schimbat și povestea și brusc ai mințit că am încercat să te bat! DeNisA, ești o mincinoasă și o nesimțită. Chiar rog INSISTENT să se difuzeze integral filmarea, să se vadă și cum i-am "smuls" peruca! Când i-am spus să plece acasă, să ne lase în pace, mi-a spus "bine măcar că eu am casă, tu stai prin casele altora". Pentru mica parvenită din Corabia, mai nou "domniță de Corbeanca", să stai într-o vilă reprezintă o virtute. Eu, dacă stau cu chirie și plătesc facturi, sunt demnă de dispreț. Apoi, mincinoasa spune pe live că ea nu a zis așa ceva. Din mine nu iese Slatina, în timp ce din ea a ieșit Corabia. Mi-e scârbă de tine, DeNisA. Taci din gură sau dacă ai ceva de spus, spune adevărul. Am să țin cont de sfaturile voastre și voi încerca să mă feresc cât pot de tare de circ și de asemenea situatii manipulatoare. Vă multumesc pentru sustinere și pentru ca voi credeți in mine", a mai spus Marisa Paloma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel