Sala Palatului, Lacul Lebedelor, spectacol excepțional al teatrului Balşoi

Spectacolul 'Lacul lebedelor', cu participarea excepţională a prim-soliştilor de la Teatrul Balşoi şi ai Teatrului Regal de Balet 'Coroana Baletului Rus' din Moscova, va fi prezentat duminică, de la ora 19,00, la Sala Palatului.

'Lacul lebedelor' revine la Bucureşti cu o distribuţie de excepţie: Angelina Vlashinets şi Ivan Alekseev, prim-solişti ai Teatrului Balşoi, acompaniaţi de peste 35 de solişti ai Teatrului Regal de Balet 'Coroana Baletului Rus' din Moscova. Astfel, povestea prinţului Siegfried şi a prinţesei Odette va fi interpretată sub îndrumarea lui Anatoly Emelianov, după coregrafia clasică a lui Marius Petipa.

Unde găsim biletele

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, entertix.ro, iabilet.ro, vandbilete.ro. 'Biletele se achiziţionează numai din punctele mai sus menţionate, care sunt recomandate de către societatea organizatoare - pentru a se evita cumpărarea unor falsuri, şi nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. În cazul în care, totuşi, s-au achiziţionat biletele şi din alte puncte decât cele agreate, cumpărătorii sunt rugaţi să sune înainte de ziua spectacolului (...) pentru a verifica autenticitatea lor', precizează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel