Romfilatelia lansează o noua emisiune de timbre

Romfilatelia va introduce în circulaţie emisiunea 'Zâmbetul ferestrelor, Muşcatele'.

Această emisiune va fi disponibilă, începând de vineri, în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi în magazinul online: romfilatelia.ro.

Potrivit unui comunicat al Romfilatelia, transmis miercuri Agerpres, cele patru timbre ale emisiunii asociază într-o compoziţie grafică în concordanţă cu titlul proiectului mai multe specii de muşcată. Una dintre cele mai spectaculoase - Muşcata curgătoare (Pelargonium peltatum) - este ilustrată pe timbrul cu valoarea nominală de 2,20 lei, în timp ce timbrele cu valoarea nominală de 2,50 lei şi de 15 lei ilustrează Muşcata obişnuită (Pelargonium zonale) în două nuanţe de culoare - roşu şi roz. Pe timbrul cu valoarea nominală de 8 lei este reprezentată Muşcata nobilă (Pelargonium grandiflorum).

Emisiunea de mărci poştale este completată de un plic prima zi , iar ca forme de machetare au fost folosite blocul special de 4 timbre (în album), coala de 32 de timbre şi minicoala de 5 timbre şi o vinietă. Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 253 exemplare şi este echipat cu blocul de 4 timbre al emisiunii şi Plicul Prima Zi având ştampila 'prima zi' aplicată în clar în folio aur. Fiecare element este numerotat de la 001 la 253.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel