Romașcanu - Vîlceanu, SCANDAL în direct. AVERTISMENT: "Vă tai! Să-i lăsăm să se RĂCOREASCĂ puțin"

Lucian Romașcanu și Dan Vîlceanu s-au certat în direct. Prezentatorul emisiunii nu a mai rezistat și i-a amenințat că întrerupe apelul. 

Lucian Romașcanu și Dan Vîlceanu și-au aruncat acuzații dure în direct, pe tema prelungirii stării de alertă în România, care a degenerat. 

"Hotărârea de Guvern va fi înaintată Parlamentului, așa cum Parlamentul a decis prin lege. În starea de alertă, Guvernul face achiziții conform legii votate de Parlament. Din punctul meu de vedere, domnul Romașcanu trebuie să se hotărască acolo în partid la dânșii, dacă vor să continue atitudinea asta criminală în legătură cu poporul român și cu populația din România...", a spus Dan Vîlceanu. 

"Domnul Vîlceanu este mult prea agresiv pentru situația din acest moment și vreau să încep prin a-i spune că nu cred că e momentul să deschidem discuții despre achizițiile statului în această perioadă, pentru că dumnealui ar fi unul dintre furnizorii favoriți, vânzând tablă de un milion de euro către Combinatul Energetic Oltenia. Domnul Vîlceanu ar trebui să aibă decența când folosește cuvântul "criminal". Este vorba de un atac constant, permanent la adresa PSD. Ni se impune să votăm ceva despre care nu știm", a spus Lucian Romașcanu. 

Avertismentul jurnalistului Digi24

Pentru că începuseră să se certe și să vorbească unul peste cealaltă, prezentatorul Digi 24 i-a avertizat că le taie intervenția. 

"Haideți să rămânem la sectorul medical. Vă rog tare mult să ne concentrăm pe starea de alertă și să nu vorbiți unii peste alții, domnilor! Nu ne mai înțelegem între noi și o să vă tai cu totul intervențiile, dacă nu vorbiți pe rând. Domnilor, vă rog foarte mult să nu mai vorbiți unii peste alții... Să-i lăsăm să se răcorească puțin", a spus Marius Pancu, prezentator Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel