EXCLUSIV  ROMÂNII AU TALENT 2017. PRO TV îl contrazice pe Maxim Prepeliță, concurentul de finală ELIMINAT

ROMANII AU TALENT 2017
ROMANII AU TALENT 2017

Maxim Prepeliță a ridicat sala în picioare în audiții, la ”Românii au talent”, de la PRO TV. Bijutier de meserie, fără pregătire muzicală de specialitate, el a atins toate notele piesei "Caruso" a lui Andrea Bocelli. Cu toate acestea, nu o să-l mai revedem în semifinale. 

Pentru DCNews, Maxim Prepelită a declarat că a fost sunat de la ”Românii au talent”, i s-a spus că este în semifinală. Când a sunat pentru a întreba dacă vine la repetiții pe 17 mai, i s-a răspuns: "Îmi pare rău. Au fost schimbări. Tu nu mai participi. Ești scos din semifinală. Așa a decis comisia", potrivit declarațiilor sale. 

Vezi mai mult: EXCLUSIV Românii au talent 2017: Prepeliță, concurent de finală, ELIMINAT. Situație REVOLTĂTOARE

PRO TV a transmit o poziție oficială în urma articolului publicat de DCNews: ”Tinem sa mentionam ca apreciem talentul domnului Maxim Prepelita si faptul ca a ales sa se inscrie in sezonul sapte Romanii au talent. In ceea ce priveste regulamentul competitiei, tinem sa precizam faptul ca in urma preselectiilor urmeaza a doua etapa de selectare a concurentilor care ajung in semifinalele LIVE. Membrii juriului se intalnesc si aleg cei 50 de semifinalisti. In urma acestei etape, domnul Prepelita a fost informat de catre echipa Pro TV ca nu a fost selectat pentru semifinalele show-ului.”

(w670)

Astfel, în vreme ce Maxim Prepeliță declară că a fost sunat pentru a fi anunțat că este în semifinală, PRO TV susține că nu a trecut de proba eliminatori de după audiții. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel