Restricţii de circulaţie timp de două zile în Constanța, de Ziua Marinei

Diverse restricţii de circulaţie se vor institui miercuri şi joi în municipiul Constanţa, pentru buna desfăşurare a festivităţilor prilejuite de Ziua Marinei Române, a anunţat administraţia locală.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa, miercuri, 14 august, de la ora 14,00, se interzice parcarea autovehiculelor pe strada Remus Opreanu, de la Comandamentul Flotei până la Direcţia Agricolă, şi oprirea autovehiculelor pe tronsonul cuprins între bulevardul Regina Elisabeta şi Comandamentul Flotei (strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Portul Tomis - strada Lebedei - parcarea Poarta 1 - strada Remus Opreanu).

Joi, 15 august, de la ora 7.00, circulaţia autovehiculelor va fi închisă pe ruta Poarta 3, Poarta 1, intersecţia străzii Termele Romane cu strada Traian, strada Negru Vodă, strada Ecaterina Varga, strada Mircea cel Bătrân. Riveranilor li se va permite accesul în zonă pe baza actului de identitate, cu interdicţia accesului pe bulevardul Regina Elisabeta.

Mijloacele de transport în comun vor circula în zilele de joi, 15 august, şi vineri, 16 august, după programul de sărbători, respectiv 5,45 - 23,00.

Totodată, pentru a asigura transportul participanţilor la evenimentele organizate în această perioadă, RATC Constanţa suplimentează numărul de autobuze pe liniile 101,102 şi 5-40.

Conform municipalităţii, "Constanţa se pregăteşte pentru cel mai mare spectacol pe apă organizat în România".

Joi, cu ocazia Zilei Marinei Române, în intervalul orar 9,45 - 12,30, publicul de pe faleza din faţa Comandamentului Flotei va putea să admire exerciţiul naval demonstrativ "Forţele Navale Române 19", la care vor participa şi nave şi aeronave militare din Italia, Ucraina şi Statele Unite ale Americii.

Miercuri, începând cu ora 8,30, va avea loc o ceremonie militară şi religioasă la Monumentul Crucea Marinarilor de pe faleza Cazinoului din Constanţa, se mai menţionează în comunicat.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27