PSD, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu pe 14 iunie! Anunțurile momentului pe scena politică

Social-democrații depun pe 14 iunie moțiune de cenzură.

Social-democrații depun pe data de 14 iunie 2021 moțiune de cenzură, „având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”, a anunțat, miercuri, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Astăzi nu a fost prezentat în plen PNRR. Tot ce știm este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate pentru toți românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unui singur - pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”, transmite Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat joi la Antena 3, după întâlnirea cu premierul Florin Cîțu, că formațiunea sa va înainta o moțiune de cenzură, după ce Guvernul va depune PNRR la Bruxelles. Liderul social-democrat spunea că va căuta sprijin parlamentar la AUR.

Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură a PSD: O bulă de săpun

Ludovid Orban a comentat, miercuri, anunțul privind moțiunea de cenzură care va fi depusă pe data de 14 iunie de PSD.

„O bulă de săpun. Trebuiau și ei să depună o moțiune de cenzură. Oricum ar fi depus moțiue și dacă nu era PNRR. Dar noi ne bucurăm că depun moțiune de cenzură pe tema PNRR pentru că avem din nou ocazia să prezentăm românilor ce vom face cu aceste resurse importante”, a spus Ludovic Orban.

VEZI ȘI: Dezbatere PNRR, Parlament. Ciolacu: Cîțu-Barna, trompetele austerității! Domnule Barna, câte rude aveți pe lista de așteptare?

VEZI ȘI: Ludovic Orban, ASTROGRAMĂ după ce a anunțat Congresul PNL de ziua sa: GRAD CRITIC în septembrie, punct esențial despre relația cu Cîțu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel