Protest inedit: Ce personalitate a lumii are portret din prezervative

O artistă din SUA a realizat portretul unei personalități din prezervative, ca metodă de a protesta față de discursurile personalității. Tabloul a fost făcut în 270 de ore, folosind 17.000 de prezervative colorate.

Niki Johnson, o artistă din Wisconsin, a făcut portretul fostului Suveran Pontif, Papa Benedict al XVI-lea, folosindu-se de 17.000 de prezervative colorate. Prezervativele au fost prinse pe un cadru de sârmă. Opera de artă a fost denumită "Germenii Benedict". Tabloul a fost realizat în 270 de ore, dintre care 135 de ore au reprezentat desfacerea prezervativelor din ambalaj, în decursul a trei ani.

Rolul tabloului

Artista a declarat că tabloul este protestul său față de o declarația a fostului Pontif, notează The Sun. Papa Benedict al XVI-lea a susținut că folosirea metodelor contraceptive va duce la o creștere a cazurilor de îmbolnăvire cu SIDA în Africa.

Tabloul a stârnit controverse, mulți critici declarând că portretul este "dezgustător". În replică, artista a spus că oamenii au libertate de exprimare și că pot să-și apere ideile cum doresc.

[gallery]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel