EXCLUSIV  Procedura prin care femeile sunt întrebate dacă şi-au schimbat ceva la faţă. "Se ataşează o lamă şi zgâriem superficial pielea"

Carla Laszlo
Carla Laszlo

Carla Laszlo a fost invitata săptămânii la Mi-Th Influencer, cu Thea Haimovitz. În cadrul emisiunii, aceasta a vorbit, printre altele, despre dermopigmentare.

"Microblading-ul este o tehnică manuală, nu avem un aparat electric, avem un holder la care se atașează o lamă, iar cu acea lamă zgâriem superficial pielea și în fiecare zgârietură se introduce pigment.

Este foarte satisfăcător când revin clientele și îmi spun că sunt întrebate unde se pensează sau că și-au schimbat ceva la față, dar oamenii nu-și dau seama. Am avut cliente care au fost și nemulțumite de acest aspect, că era prea natural și nu se vedea.

Am avut cliente cu care nu am rezonat asupra formei, ele nu au înțeles ce le-am explicat eu, eu nu am fost de acord cu ele, mi se pare absurd. Fac asta de ani de zile, știu cum se face, știu cum se vindecă, iar unele cer schimbări drastice, să pensez tot și să fac sprâncenele deasupra, iar eu nu pot face așa ceva, că vor crește sprâncenele naturale și după te trezești cu 2 perechi de sprâncene.

Din punctul meu de vedere nu există concurență, trebuie să fie colegialitate pentru că fiecare artist are propriul său stil și fiecare are cliente care îl aleg fix pentru acel stil. Când îmi vine o clientă care vrea sprâncene vultur o îndrum spre o colegă care face așa ceva, nu îi fac eu, fac fir cu fir, natural, dar nu trebuie să placă tuturor", a explicat Carla Laszlo, la Mi-Th Influencer.

Emisiunea integrală AICI

Prin tehnica PhiBrows microblading se crează fire de păr cu ajutorul micro-lamei ce imită fluxul natural de creștere a firelor, fiind similare cu firele de păr din sprânceană pentru un aspect cât mai natural. Scopul tehnicii PhiBrows este de a crea sprâncene de care nimeni să nu își poată da seama că au fost supuse unei intervenții de tatuaj semipermanent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel