PRM îl comemorează pe Corneliu Vadim Tudor. ”Totul s-a adeverit”

PRM îl comemorează pe fostul președinte al partidului, Corneliu Vadim Tudor, care astăzi ar fi împlinit 67 de ani.  

”Plecat mult prea devreme dintre noi, cel supranumit Tribunul, a lăsat în urma sa un gol care va fi greu de acoperit. Pentru partidul pe care l-a fondat în anul 1991, moartea lui Corneiu Vadim Tudor a însemnat o foarte grea pierdere dar, la mai bine de un an de la moartea sa, se dovedeşte că naţiunea română a pierdut un mare patriot, un om care şi-a iubit ţara cu disperare”, transmite PRM.

”Sunt mulţi cei care repetă acum cuvintele pe care Vadim Tudor le-a spus în ultimii 25 de ani, de la tribuna Parlamentului şi în faţa naţiunii. Totul s-a adeverit. România este o ţară furată, o naţiune transformată în colonie, o naţiune aflată în derivă”, a declarat prof. Adrian Popescu, preşedintele interimar al PRM, adaugînd că ”cei care spun acum exact aceleaşi cuvinte sunt "patrioţi" pe cînd Vadim era "xenofob" şi "antisemit" doar pentru că şi-a iubit cu adevărat ţara”.

[citeste si]

PRM a continuat comunicatul prin a preciza: ”Chiar dacă, prin dispariţia sa, Corneliu Vadim Tudor a plecat fizic dintre noi, el a rămas şi va rămîne veşnic în conştiinţa naţiunii române ca fiind cel care s-a opus energic furtului organizat al clasei politice care a guvernat România din 1990, a fost cel care a transformat lupta sa politică într-o adevărată cruciadă împotriva vînzătorilor de neam. Istoria adevărată nu poate să fie scrisă altfel decît în sensul ei cel mai autentic, mai pur. Corneliu Vadim Tudor a fost, este şi va rămîne un patriot adevărat, un om care şi-a iubit cu adevărat ţara şi pentru care a luptat. Istoria o scriu românii şi în inimile lor Vadim va rămîne acel patriot cu care ne mîndrim. Partidul România Mare a traversat deşertul şi va duce mai departe moştenirea pe care el, Vadim Tudor, a lăsat-o.”

”Vremea sacrificiilor trebuie să apună”

Alăturarea Lidiei Vadim Tudor partidului fondat de tatăl ei, dovedeşte că formaţiunea politică doreşte să ducă mai departe moştenirea Tribunului.

"M-am alăturat PRM pentru că eu consider că am datoria morală faţă de tatăl meu, de a duce mai departe ceea ce el a creat în urmă cu 25 de ani. Sunt aici ca să ii continui munca şi pentru ca vocea lui în politica românescă să se audă acum prin mine", a declarat Lidia Vadim Tudor, precizînd că "pentru alegerile din 11 decembrie, PRM are ca obiectiv intrarea în Parlamentul României şi continuarea luptei începută de tatăl meu înca din zorii democraţiei româneşti post decembriste. Voi duce mai departe dorinţa tatălui meu ca naţiunea română să fie apărată. Dorim ca sacrificarea naţiunii pe altarul intereselor obscure să se termine. Vremea sacrificiilor trebuie să apună".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel