"Prison Break": Noul sezon se filmează în Maroc

Echipa celebrului serial american 'Prison Break' a descins în Maroc pentru a filma episoadele celui de-al V-lea sezon, a anunțat Centrul Cinematografic marocan, într-un comunicat online citat de EFE.

Filmările au început deja pe 28 martie în trei orașe: Rabat, Casablanca și Uarzazate (sudul țării) și vor continua până pe 17 mai.

Postul american FOX anunțase la începutul acestui an că noul sezon al serialului 'Prison Break', care cuprinde cel puțin zece episoade, îi va avea din nou pe Michael Scofield și Lincoln Burrows în rolurile celor doi frați protagoniști, interpretați de Wentworth Miller și respectiv Dominic Purcell.

Maroc este o locație preferată de multe producții străine, mai concret orașul Uarzazate, unde există numeroase studiouri cinematografice, peisaje naturale și o arhitectură tradițională, care face această țară ideală pentru producțiile "istorice".

Cel puțin 44 de producții străine s-au filmat în Maroc în 2015 (lungmetraje, scurtmetraje și seriale de televiziune), care au presupus investiții de 366 de milioane de dirhami (aproximativ 33 de milioane de euro).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel