Prepară o maioneză de casă și pune-o pe păr: pare greu de crezut, dar face minuni

Prepară o maioneză de casă și pune-o pe păr - pare greu de crezut, dar face minuni. Sursa - Pexels
Prepară o maioneză de casă și pune-o pe păr - pare greu de crezut, dar face minuni. Sursa - Pexels

Pielea și părul suferă din cauza influențelor agresive ale mediului și a lipsei de nutrienți. Iată câteva rețete, care te vor ajuta să-ți îngrijești tenul și părul în confortul casei. Poate este greu de crezut, dar maioneza te va ajuta să ai un păr de invidiat.

Cu ajutorul măștilor pe bază de produse obișnuite pe care le consumăm aproape zilnic, puteți păstra frumusețea și sănătatea pielii și a părului, dar și să îmbunătățiți starea lor. Trebuie doar să le alegeți pe cele care corespund nevoilor dumneavoastră și să le folosiți cu regularitate. În doar câteva săptămâni veți vedea rezultatele. 

Amestecă patru pastile de aspirină cu miere și apă caldă: masca minune va șterge 10 ani de pe chip

Pentru a îmbunătăți efectul oricărei măști de păr, se recomandă să vă înfășurați părul într-un prosop și într-o folie alimentară pe durata tratamentului. Căldura favorizează o mai bună penetrare a substanțelor benefice în păr, ceea ce înseamnă că rezultatul va fi vizibil după prima procedură!

Mască pe bază de maioneză: Pare greu de crezut, dar va face minuni pentru părul tău!

După ce pregătiți maioneza, o întindeți uniform pe toată lungimea părului, acordând atenție la rădăcini. Puteți folosi și maioneză gata preparată, din supermarket. Se lasă să acționeze timp de 15 minute. Clătiți cu apă caldă și șamponați. Dacă este necesar, repetați procedura de spălare de două ori.

Crema cu colagen pentru toate tipurile de ten, făcută în casă: iată ingredientele de care ai nevoie


Mască pentru orice tip de păr pe bază de ulei de urzică sau brusture.

Se masează o cantitate mică de ulei pe scalp, precum și se distribuie pe întreaga lungime a părului. Înfășurați părul în folie alimentară și apoi într-un prosop. Lăsați masca să acționeze cel puțin 60 de minute.

Clătiți cu apă caldă și șampon. Procedura de clătire va trebui să fie repetată de mai multe ori, deoarece uleiurile sunt extrem de reticente să părăsească părul - fiți pregătită pentru acest lucru și acționați cu răbdare. Finalizați tratamentul prin clătirea părului cu apă rece sau rece.

Deodorant cu salvie și ulei de arbore de ceai, făcut în casă: nu irită pielea și are un miros plăcut

Mască pe bază de bere și gălbenuș de ou pentru părul gras - Se amestecă 100-150 ml de bere cu gălbenușul de ou într-un blender.  Aplicați amestecul pe păr, aplicați-l pe scalp. Înfășurați părul într-o folie alimentară, un prosop dacă doriți. Lasă masca pe păr timp de aproximativ 30 de minute. Clătiți cu șampon și apă caldă. Puteți să o faceți de două ori.

Important! Berea neagră este potrivită doar pentru brunete și femei cu părul negru! Blondele pot găsi o nuanță caracteristică nedorită pe păr după mască.

 

BONUS. Adaugă 3 condimente în rutina ta zilnică și nu îți va mai cădea părul

 

Potrivit experților în sănătate, căderea părului este asociată cu diverși factori, cum ar fi diete drastice, sarcină, menopauză, folosirea excesivă a plăcilor de îndreptat și a uscătorului de păr, vopsirea frecventă și expunerea la produse de coafat, care conțin substanțe chimice, utilizarea anumitor medicamente și stresul.

Modificările hormonale și tulburările de alimentație reduc abilitățile de protecție ale sistemului imunitar. Ca urmare, avem o stare de letargie, piele uscată, pete pe față și corp, precum și părul care cade. Pentru a evita toate aceste probleme, alimentația noastră trebuie să includă trei condimente care întăresc firul de păr și aduc doar beneficii sănătății noastre.

Cum să faci ulei de migdale acasă, un remediu minune pentru piele și păr

Rozmarinul este unul dintre condimentele care nu ar trebui să lipsească din alimentație dacă ai probleme cu căderea părului. Conține mulți antioxidanți și ingrediente cu proprietăți antiinflamatorii, care previn căderea părului și stimulează creșterea sănătoasă a firului.

Dacă ai părul în nuanțe de caramel și castan, te sfătuim să ți clătești părul în fiecare zi, cu ceai de rozmarin (rozmarin fiert în apă și apoi filtrat), întrucât revigorează culoarea și face ca părul să pară mai voluminos.

Părul este mai strălucitor, dacă este spălat cu bere. Zece utilizări alternative ale acestei băuturi celebre

Urzica conține cantități mari de vitamine B, C și E, care lupta împotriva acțiunii radicalilor liberi și stimulează creșterea părului, furnizează oxigen scalpului și îmbunătățesc circulația sângelui.

Scorțișoară: Acest condiment cu gust și aromă caracteristice nu doar că dă un gust bun dulciurilor, dar are o utilizare largă și pentru tratarea multor probleme de sănătate și estetică precum căderea părului. Are proprietăți antiseptice, care previn căderea părului,combate bacteriile și microorganismele care se găsesc pe scalp, precum și îl hidratează. Stimulează circulația sângelui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel