Amestecă patru pastile de aspirină cu miere și apă caldă: masca minune va șterge 10 ani de pe chip

Amestecă patru pastile de aspirină cu miere și apă caldă - masca minune va șterge 10 ani de pe chip. Sursa - Pexels
Amestecă patru pastile de aspirină cu miere și apă caldă - masca minune va șterge 10 ani de pe chip. Sursa - Pexels

Unul dintre cele mai utilizate medicamente pe plan mondial este aspirina, fiind primul medicament descoperit din clasa antiinflamatoarelor nesteroidiene.

Aspirina are multe alte întrebuințări despre care puțini știu. Vă prezentam mai jos alte beneficii pe care le are acest medicament și la care puteți apela la nevoie.

Plante pe care trebuie să le ai în casă: elimină mucegaiul și umezeala

Datorită acidului acetilsalicilic, aspirina este utilă pentru refacerea tenului problematic. Dizolvă 4 comprimate într-un sfert de apă călduță pentru a forma o pastă ușor de aplicat pe piele, apoi adaugă miere. După ce o întinzi pe zona dorită, așteaptă 15 minute înainte de a o spăla. 

Pentru uscarea coșurilor, folosește o aspirină pisată, amestecată cu puțina apă. Pasta obținută se aplică pe coș și se lasă să stea câteva minute, înainte de a o spăla cu apă și săpun. Efectul va fi acela de a reduce roșeața și de a reduce durerea.

Pentru exfolierea tenului, putem să pisam câteva tablete pe care sa le amestecam cu un pic de apă și să ne spălăm pe față pentru o exfoliere ușoară.

Pune un burete de vase în mașina de spălat: vei rezolva, fără efort, o problemă enervantă. Vei fi uimit de rezultat

Trucul cu aspirină și lămâie  -  Tot ce ai nevoie sunt 10 tablete de aspirină și o lămâie. Stoarceți două linguri de suc din citrice și zdrobiți aspirina până se transformă în pulbere. Se amestecă cele două ingrediente până se obține un amestec omogen. Spălați picioarele și aplicați o parte din amestec pe tălpi. Așteptați astfel câteva minute, până când ingredientele își fac efectul. Faceți un masaj ușor pentru a accelera procesul. Dacă aveți la îndemână o piatră ponce sau o perie, le puteți folosi pentru a îndepărta mai ușor pielea moartă.

Crema cu colagen pentru toate tipurile de ten, făcută în casă: iată ingredientele de care ai nevoie

Poți fi sigur că viața ta se va schimba pentru totdeauna cu acest truc economic, rapid și ușor. Nu vă veți mai face griji cu privire la aspectul picioarelor dumneavoastră. Permiteți ca pielea picioarelor dumneavoastră să fie la fel de moale și netedă ca și catifeaua. Acest truc este atât de simplu și la îndemână.

Cum să faci ulei de migdale acasă, un remediu minune pentru piele și păr

Lămâia este cunoscută pentru nenumăratele sale proprietăți terapeutice. Lămâile sunt unul dintre cele mai preferate fructe, deoarece au o compoziție extrem de bogată în vitamine.

Care sunt beneficiile incomparabile ale lămâii și aspirinei? Trucul cu aspirină și lămâie te va scăpa de problemele asociate cu pielea de pe tălpi. Dacă avem pielea aspră, dură și descuamată, atunci cu siguranță nu ne vom simți deloc confortabil. Cu acest truc, așa cum am menționat mai devreme, problemele vor fi șterse, iar pielea picioarelor va deveni atât de moale și netedă încât vei fi uimit. Veți înceta să vă mai faceți griji cu privire la aspectul picioarelor dumneavoastră, iar acest lucru vă va spori dramatic încrederea în sine.

 

BONUS. Părul tău poate fi ca în reclamele la șampon: iată ce obiceiuri trebuie să elimini

 

Părul tău nu crește, se rupe și cade? Ce fac femeile incorect în timpul îngrijirii părului, începând de la spălat, uscare și terminând cu coafarea?

Chiar și cel mai sănătos păr, cu un volum superb, se poate deteriora dacă nu este îngrijit corespunzător. Dacă îți recunoști obiceiurile, exclude-le imediat și vei avea părul ca în reclamele la șampon.

Spălare necorespunzătoare - Părul frumos începe cu o spălare corectă. Un păr spălat greșit îl lipsește de volum, apare mătreața și mâncărimea. Pielea calpului produce sebum gros, de acea trebuie spălată bine. Dacă folosiți șampon cu sulfat trebuie să spălați părul de două ori, dacă șamponul este fără sulfat  - cel puțin de trei ori!


Pune un burete de vase în mașina de spălat: vei rezolva, fără efort, o problemă enervantă. Vei fi uimit de rezultat

Balsam de păr -  Femeile transferă, adesea, pe balsam responsabilitatea pentru strălucirea și catifelarea părului. Dar trebuie să știți că nu doar compoziția produsului este importantă, ci și metoda de aplicare. Aplicați balsamul doar pe lungimea părului pentru a nu pierde din volum. Asigurați-vă că distribuiți balsamul cu o perie  pentru a acoperi uniform  toate firele. Așteptați 10 minute și clătiți cu apă caldă.

Căderea părului este un semnal - Nu ignora niciodată părul de pe pernă sau pieptene. Cel  mai bun lucru este să-ți  faci o programare la medic.

Uscătorul de păr este prea fierbinte - Imaginați-vă că părul este o țesătură și, dacă doriți un păr ca mătasea, tratați-l ca pe o haină scumpă de mătase, pe care nu o veți călca niciodată cu un fier fierbinte. Folosiți uscătorul de păr la o temperatură medie.

Părul este mai strălucitor, dacă este spălat cu bere. Zece utilizări alternative ale acestei băuturi celebre

Șampon pentru păr vopsit -  Femeile nu au grijă mereu de culoarea părului, iar pigmentul dispare neașteptat de repede după vopsirea în salon. Asigurați-vă că folosiți un șampon ușor și o mască tonifiantă o dată pe săptămână: aceste produse vor adăuga strălucire părului și vor ajuta culoarea să reziste mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel