Grindeanu, funcție pentru un jurnalist. Noi numiri

Premierul Sorin Grindeanu a făcut astăzi mai multe numiri în funcții.

Ionuț Apostu îl înlocuieşte la şefia AFM pe Mihai-Alexandru Moia, revocat din funcţie. Primul menționat a fost redactor al cotidianului Opinia, apoi a promovat în funcția de redactor-șef al aceleiaşi publicaţii. Între 1998 şi 2002, Ionuţ Apostu a fost corespondentul în Buzău al ziarului Libertatea. Ionuț Apostu a fost director al televiziunii locale TV Buzău, apoi a deţinut conducerea ziarului Strada. După ce a încheiat capitolul în presă, a câştigat concursul pentru postul de director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului. Ionuț Apostu a devenit viceprimar al municipiului Buzău după alegerile locale din 2016.

Prim-ministrul a decis și numirea lui Traian Constantin Petcu în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Dan Octavian Alexandrescu a fost desemnat în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Totodată, Sorin Grindeanu l-a numit pe Alexandru Chirilă în funcţia de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, în locul Monicăi Laura Ion, care a fost numită consilier la cabinetul premierului.

Gabriel Stătescu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului. Premierul a semnat şi decizia de eliberare din funcţia de secretar de stat în cadrul MAE, la cerere, a lui Marius Cristian Bădescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel