Prelungire stare de alertă. Ciolacu: Mă așteptam la această manipulare. Se încearcă să se astupe anumite lucruri

Marcel Ciolacu a făcut noi precizări cu privire la prelungirea stării de alertă, anunțată de Guvern. 

”Este inacceptabil ca după trei luni de zile să nu încerci un dialog cu românii, un parteneriat, să le explici ce se întâmplă. Nu poți să aștepți până în ultima zi. Pe Legea 55 trebuiau să vină cu argumente și explicații, de ce doresc starea de alertă să fie prelungită. Este o abordare imatură, îi depășește toată această situație și modul de comunicare. Parcă se încearcă să se astupe anumite lucruri sub această stare de alertă”, a declarat Marcel Ciolacu în direct la România TV

Întrebat despre creșterea numărului de cazuri de coronavirus, Marcel Ciolacu a precizat: 

”Mă așteptam la această manipulare, acum când vine starea de alertă. (...) Am fost foarte revoltat cu măsura deschiderii păcănelelor care sunt în spaţii închise, dar această dublă măsură... (...) Ţii bisericile închise, în preoţi nu ai încredere, nu deschizi teatrele, de ce? Nu ai încredere în acei oameni că pot respecta anumite reguli, dar deschizi anumite activităţi precum păcănelele. Acest lucru se numeşte corupţie. De ce ţii locurile de joacă închise. Ce? Părinţii îşi îmbolnăvesc copii cu voia lor? Toată lumea e iresponsabilă şi venim să amendăm”, a mai spus președintele interimar al PSD. 

În ce situație PSD ar vota starea de alertă 

”Tot ce ține de sănătatea oamenilor nu avem nicio problemă. Probleme sunt să se deschidă spitalele pentru bolnavii cronici. Să ai încredere în medici și în preoți că știu să gestioneze tot ce înseamnă reguli. Oamenii nu mai trebuie să aibă o problemă cu necunoscutul. Cred că guvernanții au făcut suficienți bani. Sunt niște condiții minimale, de bun simt, ca să ajungem totuși la o stare intermediară până la intrarea în normalitate. Și să avem acces și noi la informații. Sunt totuși președintele Camerei. Vremelnic, ca noi toți. Nu se poate ca eu și președinte al Senatului să nu avem absolut niciun fel de informare despre ce se întâmplă. Singura informație din acest domeniu o am de la domnul ministru Arafat”, a mai spus Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel