Povestea impresionantă a unei studente, salvată de la viol de o cățelușă

Vacanța unei studente în vârstă de 25 de ani ar fi putut sfârși tragic dacă aceasta nu ar fi fost apărată de o cățelușă fără stăpân.

Georgia Bradley, studentă la Universitatea Plymouth, era în vacanță în Creta atunci când a afost abordată de doi bărbați necunoscuți. Aceștia au început să îi facă avansuri și au invitat-o să bea ceva împreună, însă tânăra a refuzat politicos. Cu toate acestea, cei doi nu au vrut să renunțe, potrivit huffingtonpost.co.uk.

Agresorii au luat-o de braț cu intenția de a o agresa sexual, însă nu au reușit. O cățelușă fără stăpân se afla în zonă, iar când a văzut ce se întâmplă, a început să latre. Speriați, bărbații au lăsat-o în pace pe Georgia.

Cățelușa a urmărit-o pe studentă până la hotel, unde a lăsat-o pe ea și pe prietenii ei să o mângâie.

„Când m-am întors la apartament, m-a urmărit și în cele din urmă ne-a lăsat să o mângâiem. Am format instantaneu o legătură", a declarat Georgia.

CITEȘTE ȘI: Profilul violatorului român, realizat de psihologul Hanibal Dumitraşcu

Când a venit momentul ca ea să se întoarcă acasă în Cornwall, Regatul Unit, cățelușa a început să fugă după mașina care o transporta pe studentă la aeroport: „Mi-a frânt inima", a mai spus ea. Cu toate acestea, a lăsat patrupedul în urmă și a plecat.

Când a ajuns acasă, Georgia nu se putea gândi la altceva decât la cățelușa care a salvat-o. Așa că s-a urcat în avion înapoi spre Creta, pentru a o putea adopta. A zburat peste 10.000 de kilometri înspre Creta și înapoi în repetate rânduri de-a lungul a cinci săptămâni, numai pentru a realiza acest lucru.

Studenta a cheltuit foarte mulți bani pentru a-i face un pașaport și pentru a o putea lua acasă. În cele din urmă, Georgia a reușit să o adopte pe cățelușă și a numit-o Pepper, iar la numai o săptămână distanță, aceasta a născut șase puișori. Acum, studenta și Pepper sunt de nedespărțit: „A fost așa o călătorie nebunească, dar sunt entuziasmată până peste cap", a mai declarat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel