PNL s-a orientat pentru nominalizarea de la Interne

Ministerul de Interne
Ministerul de Interne

La Ministerul de Interne, Victor Ponta l-a desemnat interimar pe Gabriel Oprea, până când liberalii vor nominaliza o altă persoană pentru preluarea fotolilului de ministru.

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, şi senatorul PNL Teodor Atanasiu sunt numele vehiculate de către liberali pentru a prelua şefia Ministerului de Interne după ce Radu Stroe a demisionat, au declarat pentru Mediafax surse din PNL.

 Scutaru a preluat în octombrie 2013 şefia grupului parlamentar din Camera Deputaţilor, fiind liderul organizaţiei PNL Buzău. Deputatul PNL a fost vicepreşedinte în Comisia de apărare şi a parcurs o serie de cursuri de securitate, relaţii internaţionale şi programe de informare la NATO.

O altă variantă pentru Interne ar fi senatorul Teodor Atanasiu, care este membru al comisiei parlamentare de control al SRI. El este liderul PNL Alba şi a fost ministru al Apărării în guvernarea Tăriceanu, timp de doi ani, demisionând din această funcţie în urma unei plângeri penale adresate DNA care în cele din urmă a primit NUP. Atanasiu a mai fost preşedinte al AVAS şi preşedinte al Consiliului Judeţean Alba.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel