PNL, propunere premier. Chirieac: Nu pot să înțeleg. Ar putea să îl propună pe Daniel Zamfir

PNL
PNL

Bogdan Chirieac spune că nu înțelege de ce Partidul Național nu are o propunere de premier. Analistul spune că un nume inspirat pentru funcția de prim-ministru al României din partea liberalilor ar putea fi Daniel Zamfir. 

Bogdan Chirieac spune că a renunțat să mai încerce să înțeleagă atitudinea președintelui PNL, Ludovic Orban, însă pentru binele partidului ar putea să primească sfaturi de la alte nume importante din partid. 

"Toți simpatizanții Partidului Național Liberal, printre care mă număr, nu pot să înțeleagă atitudinea lui Ludovic Orban. Pe dânsul am renunțat să-l mai înțeleg, problema este partidul, de ce nu reacționează PNL-ul, care are niște oameni deosebiți. PNL-ul ar putea să meargă cu Daniel Zamfir propunere de prim-ministru în acest moment. Ar fi o soluție solidă, reală, cu consistență. În acel moment ai crea o problemă PSD-ului. Între Daniel Zamfir și Viorica Dăncilă, mai multă experiență are Daniel Zamfir, cu legea dării în plată și altele de genul acesta. Nu știu de ce fac asta, cei de la PNL. Dacă domnul Orban nu este prea inspirat în acest moment, cineva de la partid ar trebui să-l îndrume, dar mă rog, dânșii știu mai bine, pentru că ei sunt politicieni, ei ne conduc," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel