Pieton grav accidentat pe DN 2A în apropierea staţiei de taxare Giurgeni, transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

Un pieton a fost grav accidentat de un autoturism, joi după-amiază, pe DN 2A, în apropierea staţiei de taxare de la Giurgeni, victima fiind transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cadrele medicale au găsit victima în stare de comă, bărbatul fiind intubat şi preluat de echipajul elicopterului. Din cercetările poliţiştilor a reieşit că pietonul, în vârstă de 58 de ani, a fost surprins şi accidentat în timp ce traversa neregulamentar şoseaua.

'În jurul orei 16,10, o femeie de 46 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Hârşova către staţia de taxare Giurgeni, iar la un moment dat, ajungând la kilometrul 122+339 m, în timp ce efectua manevra de depăşire a unui autoturism, a accidentat un bărbat, de 58 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, din dreapta conducătoarei auto. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului', conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel