Pastila care te face, peste noapte, prost

minus.iq
minus.iq

O companie britanică susține că a lansat un medicament care poate reduce permanent nivelul intelectual al unui individ. Potrivit neurologilor, medicamentul îi poate face pe oameni mai fericiți.

Cornelius Grouppe, neurolog şi senior cercetator la SleepThinker, afirmă că medicamentul, denumit Minus IQ, poate reduce inteligența cu 10, 30 sau 50 de puncte pe scara IQ Eysenck. Cercetătorul a spus că idioții alcătuiesc majoritatea populației Planetei și cum ei nu pot deveni inteligenți peste noapte, oamenii inteligenți trebuie să se schimbe. Autorii Minus IQ susțin că nivelul de inteligență recomandat trebuie să fie de 70 de puncte, pentru ca oamenii să fie fericiți. "Lumea e un loc mai luminos, când nu ești prea luminat pentru ea", este sloganul medicamentului.

Cum funcționează Minus IQ 

În filmul de prezentare al medicamentului, Cornelius Grouppe spune că după consumul acestei pastile, "pacienții" trebuie să aștepte ca Minus IQ să își facă efectul. "În acest timp puteți să să stați la domiciliu, în fața televizorului, eventual urmărind MTV, sau ascultând Lil Wayne și Pitbull", susține cercetătorul.

"Începând chiar de a doua zi, pastila își va produce efectul, iar decența, lipsa de încredere, chiar și frica vor dispărea. Veți putea să săriți de pe acoperiș, să conduceți sub influența băuturilor alcoolice dau să vă aprindeți propriile vânturi. Toate aceste lucruri fără sens și periculoase pe care nu le-ați încercat niciodată vor deveni amuzante", asigură Cornelius Grouppe.

Efecte secundare

Ca orice alt medicament, tratamentul împotriva inteligenței are și efecte secundare. Neurologul a declarat că "pacienții" vor fi irascibili. "Toți oamenii, de care până atunci nu ați avut habar, dintr-o dată vor începe să vă enerveze - reprezentanți ai altor rase sau ai unor orientări sexuale diferite, cei care au mai mulți bani decât voi sau, în general, toți cei care sunt diferiți de voi", adaugă cercetătorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel