Olivia Steer a descoperit TÂMÂIA. Ce teorie dubioasă a promovat

Scutaru Cristina / 19 apr 2018 / 18:36 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Olivia Steer, cunoscută pentru poziția sa anti-vaccinare, a fost premiată, miercuri seara, la "Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate", pentru "rolul său activ în societate". După valul de reacții dure din spațiul public, organizatorii și-au dat seama că au gafat și i-au retras premiul.

Ceea ce este amuzant este că, în urmă cu câteva zile, soția lui Andi Moisescu ne învăța că tămâia ne ține departe de cancer.

"Tamâia are proprietăți anti-tumorale în multiple forme de cancer uman: meningiom, leucemie, ciroza, fibrosarcom si de colon. Cu alte cuvinte, în viață, ai șanse mai mari să faci drumuri dese și sprintene (pînă la biserică sau nu-alegerea ta) tratîndu-te cu tămîie, decît tîrindu-te (un an, doi, hai maxim cinci-potrivit statisticilor) pînă la clinică de oncologie, ca să te otrăvești cu citostatice (care dau cu minus în 97% din cazuri)", a scris Olivia Steer cu puțin timp înainte de a fi premiată.

Premiul, retras

Olivia Steer a primit, miercuri seară, la un eveniment dedicat sănătăţii, premiul pentru "rolul său activ în societate", ceea ce a stârnit controverse pe reţelele sociale, vedeta fiind cunoscută pentru lupta ei împotriva vaccinării.

În cele din urmă, organizatorul Galei Femeilor care Dăruiesc Sănătate a decis să retragă premiul acordat Oliviei Steer pentru "rolul său activ în societate" după ce acest lucru a stârnit o serie de controverse, pe reţelele de socializare, inclusiv în rândul sponsorilor evenimentului.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25