Nu am scăpat de Apocalipsă. Vezi când vine Sfârșitul Lumii

apocalipsa
apocalipsa

Am scăpat de o posibilă Apocalipsă, cea prevăzută de calendarul mayaș, însă nu de toate. Au fost 183 până acum. Ceea ce spun în cor numeroşi teologi, membri ai unor secte religioase şi chiar oameni de rând este că nu am scăpat de Sfârșitul Lumii, iar el este aproape. 

Potrivit unui cult controversat botezat Frăţia Sabiei lui Dumnezeu, lumea se va sfârşi pe 1 ianuarie 2017. Membrii grupării susţin că ar fi vorbit cu profetul Gabriel care le-a spus când va veni Apocalipsa, potrivit RTV.

Există însă experţi care prezic cu totul alte date. Un sfânt irlandez ar fi spus în secolul 12, că până la sfârşitul lumii se vor perinda 112 papi la Vatican. În acest moment, Benedict este Suveranul Pontif cu numărul 111. Astfel că, după înlocuirea sa, Apocalipsa ar putea veni în orice moment.

O altă profeţie vine din partea lui Ian Gurney, un teolog şi jurnalist respectat, care a scris mai multe cărţi religioase. El spune că a studiat atent Biblia şi a ajuns la concluzia că Ziua Judecăţii va veni în anul 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel