Nicolae Hâncu, la Academia de Sănătate. Informații esențiale

Rodica Mitu / 19 aug 2018 / 20:13 Salveaza PDF Comentarii
Nicolae Hâncu, la Academia de Sănătate. Informații esențiale
Descriere foto: Nicolae Hâncu, la Academia de Sănătate. Informații esențiale

Nicolae Hâncu, expert în boli de nutriție și metabolism, membru de onoare al Academiei Române, este invitatul DCNews în cadrul emisiunii ”Academia de Sănătate”, difuzată în fiecare luni, de la ora 11:00.

Dincolo de titluri, recunoașteri, premii și distincții, profesorul Nicolae Hâncu este unul dintre cei mai admirați, mai respectați și mai căutați medici din România. Nicolae Hâncu este autor și co-autor a peste 300 lucrări științifice publicate în țară și peste hotare, 17 monografii sau tratate (autor sau co-autor), colaborator la 16 cărți.

Luni, 20 august, de la ora 11:00, îl puteți urmări pe atât pe site-ul DCNews, cât și pe pagina de Facebook DCNews. Printre altele, Nicolae Hâncu va oferi informații extrem de importante despre o boală răspândită și cu consecințe nefaste: diabet zaharat.

DCNews a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25