Naty Badea: M-a trezit la realitate. Practic sunt pe afiș!

Naty Badea
Naty Badea

Povestea "Sunt Aici!" continuă pentru Naty Badea cu o veste extraordinară.

"V-am spus eu că povestea Sunt Aici! continuă? Și că e de abia începutul cadourilor? Prietenul nostru Lupu Radu a construit un spectacol numit "Jocul de-a poezia", un recital de poezie din autorii săi preferați. A ales și două poezii din volumele mele Sunt Aici! și Sunt încă Aici! și le-a introdus în spectacolul său alături de texte celebre ale prestigioșilor Adrian Păunescu, Marius, Octavian Paler sau Marin Sorescu. Prima reprezentație va avea loc vineri, 20 iulie, la ora 19. Desigur că sunt emoționată și măgulită de această întâmplare și că voi fi prezentă acolo negreșit.

Vă aștept și pe voi dacă vreți să îmi fiți alături ca să nu mor de emoții! Despre spectacol mărturisesc că știam de ceva vreme și parcă nu voiam să mă gândesc încă la momentul exact al întâmplării. Însă afișul pe care Teatrul Arte dell'anima (care găzduiește spectacolul) l-a creat, m-a trezit la realitate. Afișul conține un fragment dintr-o poezie de-a mea din cel de-al doilea volum, Sunt încă Aici, o poezie tare dragă mie, Despre vinovăție! Practic sunt pe afiș! Practic Sunt Aici! pulsează în Universul ăsta mare și îmi oferă cadouri! Mulțumesc! Mi se înghesuie în suflet bucuriile și minunile!", a scris Naty Badea miercuri, 11 iulie, pe Facebook.

În altă ordine de idei, cartea de poezii "Sunt Aici!", semnată de Naty Badea, a fost nominalizată de către Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Brașov, pentru premiul de debut. Mai multe în articolul de mai jos.
 

Vezi și: EXCLUSIV Naty Badea, nominalizată la un premiu pentru "Sunt Aici!": Mi-au schimbat viaţa


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel