Modificare legea pensiilor militare. Carmen Dan: Nu există nicio intenţie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, că nu există nicio intenţie de modificare a legii pensiilor militare şi nu va susţine niciodată iniţiative care să reducă drepturile oamenilor din sistem.

'La nivelul conducerii ministerului nu există nicio intenţie de modificare a legii pensiilor militare şi îmi doresc să rămâneţi în sistem până când vă veţi îndeplini condiţiile de pensionare, pentru a împărtăşi din experienţa dumneavoastră şi colegilor mai tineri. (...) Niciodată nu voi susţine iniţiative care reduc drepturile oamenilor din acest sistem. Unele din aceste probleme au fost moştenite din trecut şi nu pot fi rezolvate peste noapte. E nevoie de timp, de dialog şi de încredere reciprocă pentru a le rezolva', a spus Carmen Dan.

Ea a afirmat că ştie care sunt greutăţile generate de deficitul de personal şi de nevoia de mijloace pentru protecţie şi intervenţie moderne, dând asigurări că lucrează 'cu determinare' la remedierea acestor situaţii.

În ceea ce priveşte discuţiile referitoare la legea privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei, ministrul s-a pronunţat în favoarea unui 'act normativ viu' care să ajute şi să stabilească clar şi legitim atribuţiile instituţiei pentru creşterea nivelului de siguranţă al cetăţeanului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel