Mobilă dormitor – Impresii spațiale armonioase și o ambianță plăcută (P)

Seturile de dormitor sunt deosebit de potrivite, dacă dorești să-ți remobilezi dormitorul. Întrucât mobila dormitor este coordonată ideal, un astfel de set pune bazele unei impresii spațiale armonioase și ale unei ambianțe plăcute. Aici te poți simți bine și te poți odihni. 

 

Pentru amenajarea uniformă a zonei de dormit, poți alege dintre seturile de mobilă dormitor pe care le găsești într-o mare varietate de stiluri și diferite game de preț. Un set de dormitor constă de obicei dintr-un dulap, un pat cu saltea și, de obicei, și noptiere și o comodă. Setul de dormitor dorit poate fi extins cu mobilier suplimentar și accesorii potrivite, pe de o parte, iar pe de altă parte multe piese de mobilier sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele. Dacă vei alege un set de mobilă dormitor, economisești timp prețios și obții un interior uniform și atractiv pentru dormitor.

Patul si dulapul - cele mai importante elemente din setul de mobilă dormitor

In dormitor, patul si dulapul sunt de obicei cele mai importante piese si cele mai importante elemente din punct de vedere al designului. Oferta de bază pentru multe seturi de mobilă dormitor, este o combinație de piese de mobilier care include cadrul patului, de obicei cu noptiere și dulapul. Poți alege salteaua în mod individual în funcție de dorințele tale. În plus, multe seturi de mobilă dormitor oferă opțiunea de a specifica o dimensiune diferită pentru pat, cum ar fi lungimea sau lățimea suplimentară. Pentru ca patul să se potrivească în dormitorul tău, ar trebui să iei în considerare și spațiul de pe lângă zona patului. 

Un pat mai jos cu un cadru îngust este mai potrivit pentru o cameră mică, iar un pat mai înalt cu un cadru mai larg este mai impresionant într-un dormitor mai mare. Un set de mobilă dormitor este ideal pentru a crea o impresie estetică de ansamblu în dormitorul tău. Pentru dulap ai de ales între modele cu uși glisante, uși rotative sau uși pliante. În funcție de spațiul de care ai nevoie pentru haine, un dulap îngust cu două sau trei uși rotative poate fi suficient. Dacă spațiul îți permite poți alege un model de dulap cu 6 uși. Dacă dulapul și patul se armonizează cu dimensiunea camerei, designul podelei și al pereților, ai făcut alegerea potrivită. 

Mobilă dormitor - Noptiere și comode 

Noptierele și comodele fie sunt incluse în setul de dormitor, fie pot fi adăugate la set ca opțiune. Noptierele încadrează patul și oferă spațiu important de depozitare lângă pat. Un set de mobilă dormitor cu noptiere, crează un aspect stilat și subliniază plăcut designul patului. În funcție de ansamblu, mobilierul de dormitor ia forma unor mese simple, console cu compartimente deschise sau noptiere cu sertare și uși. Noptierele de sine stătătoare pot fi amplasate flexibil lângă pat. Pe de altă parte, noptierele, care sunt amplasate de o parte și de alta a patului, se îmbină mai intens cu patul. Mobilierul de depozitare suplimentar, este o comodă și o găsești în multe seturi de mobilă dormitor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel