Misterul avioanelor dispărute. Ce explicație dă un cercetător

Misterul dispariției avionului malaysian, de anul acesta, nu este singular în industria aeronautică. Acesta se alătură mai multor cazuri neelucidate, printre care se numără și cursa de pasageri Lockheed Constellation, care a dispărut fără urmă în 1947, pe traseul Rio – Havana și care  ar fi aterizat pe aeroportul din Bogota, în decembrie 1993.

În momentul aterizării pe aeroportul din Bogota,  an avion  se aflau 36 de schelete. Mai mult decât atât, la bordul avionului s-au găsit cești cu cafea caldă, mucuri de țigări Old Gold, care nu se mai fabricau de ani de zile. Pe locurile pasagerilor se aflau ziare care purtau date de 21.09.1946, care nu erau îngălbenite de vreme și miroseau a tipar. Martorii oculari susțin că în acea zi de decembrie 1993, un avion cu o inscripție foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota și a început aterizarea.

Personalul aeroportului a încercat în zadar să oprească aterizarea avionului necunoscut, deoarece, în același moment un alt avion se pregătea să aterizeze. Din fericire, a fost evitată coliziunea. Ceea ce s-a descoperit în nava fantomă i-a bulversat pe toți. Scheletele pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost dus într-un hangar bine păzit.

Citește și: MISTER. Ce a ascuns NASA, vreme de 20 de ani, despre Cometa 67P

Toți s-au întrebat, unde a stat avionul atâția ani? Un cercetător în parapsihologie, pe nume Gloria Hamandez, a lansat ideea deplasării în timp. Ea afirmă că este vorba despre o deplasare într-o buclă temporală și nu una atemporală, lipsită de timp. Dacă fenomenul se desfășura în afara timpului, oamenii nu trebuiau să moară.

Hamandez introduce ipoteza că și extratereștrii puteau să omoare pasagerii, după care au dirijat avionul spre aterizare, dat fiind că scheletele erau prinse cu centurile de siguranță. O concluzie clară nu a fost trasă, nici până azi, în acest caz.
În 15 martie 1962, un avion Lockheed, cu o vechime de cinci ani, decola de la o bază din California. La bord erau 95 de pasageri și un echipaj format din 11 persoane. După penultima escală de alimentare, efectuată la Guam, echipajul s-a plâns de defecțiuni minore la un motor.

Avionul a primit aviz să continue zborul. La puțin timp, turnul de control a pierdut legătura cu avionul. S-a vorbit despre varianta unei explozii în aer, deasupra Pacificului. La căutări au participat 48 de avioane și opt vase. Cazul din 1962 a rămas un mister pentru că nu s-au găsit probe care să ateste prăbușirea avionului. A existat un incident major care s-a produs în Triunghiul Bermudelor și care a întețit misterul. În 30 ianuarie 1948, un avion a dispărut de pe radar. Avea la bord 25 de pasageri și un echipaj format din cinci persoane. La scurt timp au mai dispărut două avioane, în aceleași condiții misterioase.

A urmat dispariţia a cinci bombardiere, iar la scurt timp a dispărut și avionul care plecase în căutarea acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel