EXCLUSIV  Mirela Vescan nu mai folosește șampon de nouă ani. Tehnica prin care își lasă părul perfect curat și aranjat ca la salon / video

Mirela Vescan
Mirela Vescan

Mirela Vescan nu mai folosește șampon de nouă ani. A ajuns singură la această metodă de îngijire a părului.

Cum a început totul? Aflăm chiar de la expertul în frumusețe. 

Pleca în vacanță la mare și în dimineața respectivă s-a dus la salon pentru a se pregăti de vacanță. A plecat de la salon cu părul perfect și, în drum spre mare, își propuse să stea, măcar două-trei zile, perfect aranjată. 

Dar ce să vezi, lucrurile nu au stat chiar așa. A intrat în mare, iar părul i s-a... stricat. Și uite așa s-a gândit să se dea doar cu balsam, fără șampon, părul fiind practic curat.

Părul a răspuns foarte bine acestei tehnici de spălare a părului, așa că aproape o lună a folosit seara doar balsam pe păr și s-a simțit foarte bine. Părul ei era lucios, hidratat și sănătos.

În prezent, Mirela Vescan folosește „tone” de balsam, măști, serumuri, uleiuri.

„Părul creț uscat o duce foarte bine așa. Nu prea are nevoie de șampon, ci mai mult de măști, balsam și serumuri”, a spus Mirela Vescan la DC News și Spectacola. 

Tehnica Mirelei Vescan, pas cu pas

Ca primă etapă, Mirela Vescan, desigur, își udă părul. Apoi aplică balsam, masează și se limpezește. Aplică iar balsam, pieptănă părul și limpezește. Aplică masca pe păr, masează, apoi stă așa câteva minute. Limpezește părul. „Am un fel de căciulă din prosop de la Lidl, o fixez pe cap. Dau jos căciula din prosop cam după 15 minute. Aplic pe păr un ser de păr sau un ulei-gel, după chef. Vara nu folosesc uscătorul pentru păr, doar iarna.

Rezultate? Părul este hidratat, curat, suplu, regenerat complet, nu mai cade nici un fir, crește frumos, dacă vreau să-l întind și nu sunt la Laurent, folosesc peria rotativă Rowenta.

Avantaje: pot să mă spăl pe cap așa când vreau, zilnic sau la 7 zile, după chef și părul este sănătos”, a spus Mirela Vescan.

VEZI ȘI: Mirela Vescan vine cu o super mască pentru părul gras. Thea Haimovitz: Dacă faci așa, este de-a dreptul miraculos pentru podoaba capilară / video - https://www.dcnews.ro/mirela-vescan-vine-cu-o-super-masca-pentru-parul-gras-thea-haimovitz-daca-faci-asa-este-de-a-dreptul-miraculos-pentru-podoaba-capilara-video_902004.html

VEZI ȘI: Ai mătreață? Cea mai bună armă care o face să dispară imediat / video - https://www.dcnews.ro/ai-matreata-cea-mai-buna-arma-care-o-face-sa-dispara-imediat-video_902026.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel