EXCLUSIV  Mircea Badea: "Daniel Zamfir e foarte tare. Sunt fan". TRĂDARE în PNL. INTERVIU video

Mircea Badea a spus că Daniel Zamfir "este foarte tare" după ce liberalul a povestit ce s-a întâmplat în Comisiile reunite, economică și de Buget-Finanțe. "Foarte tare e domnul Zamfir de la PNL! Sunt fan!", a fost mesajul realizatorului TV.

"URATA MAI E TRADAREA... Azi am trecut prin Comisiile reunite, economica și de Buget-Finante legea care limitează profiturile uriașe ale recuperatori și da posibilitatea consumatorului să-și răscumpere bunul executat.

Din pacate, nu mă simt deloc confortabil cu ceea că singurii care s-au opus au fost doi colegi de ai mei de la PNL, asta in condițiile in care foarte multi PNL-isti au semnat inițiativa. E vorba de Iulia Scantei, de la Iași, doamna care a făcut poteca la arhiva aia SIPA cu care sunt șantajați multi judecatori astăzi și care a fost parașutată înainte de alegeri pe liste neavând nicio treabă cu PNL, iar celălalt e Romulus Bulacu de la Vâlcea.

A lipsit azi din echipa de trei care au votat totul in favoarea băncilor și a recuperatorilor și împotriva consumatorilor, dl Florin Citu, mai nou apărătorul BNR, al băncilor, al IFN-urilor și în general al ideii că cei tâlhăriți până acum, n-au avut noroc în viață...", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Trădare și în cazul amendamentului care limitează dobânzile penalizatoare pe care le pot percepe IFN-urile

De asemenea, săptămâna trecută, senatorul PNL vorbea despre o altă trădare.

"Am trecut in Comisia Economica si de buget finanțe amendamentul care limitează dobânzile penalizatoare pe care le pot percepe IFN-urile! Un nou pas spre eliminarea abuzurilor! Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in acest demers! Sigur am avut parte si de mizerii. Ce, culmea, n-au venit de la adversarii politici! Stiti vorba aia: corb la corb nu-si scoate ochii( a se citi bankster la bankster)! Mai ales cand au ceva scheleți prin dulapuri", a zis Daniel Zamfir.

Despre acest subiect, senatorul a vorbit și la interviurile DC News Live:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel