EXCLUSIV  Legea Curții de Conturi. Daniel Zamfir, SABOTAT de PNL. USR, mișcare-surpriză - UPDATE

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Marți, 24 aprilie, la ora 13:00, este în curs de desfășurare ședinţa comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

UPDATE 13:41: Doi liberali s-au întors în sală.

------

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Marți, 24 aprilie, la ora 13:00, este în curs de desfășurare ședinţa comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

În cadrul acesteia, se discută cel mai așteptat proiect de lege de administrația publică. Este vorba de Legea Curții de Conturi, proiect pe care Daniel Zamfir, senator PNL, l-a inițiat alături de colegii de la PNL și PSD cu sprijinul tuturor asociaților primarilor din România.

Sunt 65 de articole ale proiectului luate în discuție, dar liberalii s-au plictisit la articolul 4 și au părăsit sala. Culmea este că în cadrul ședinței au rămas cei din USR, Cosette Chichirău și Claudiu Năsui, informează reporterii DC News. Cum era de așteptat, singurul liberal din sală care nu a plecat a fost Daniel Zamfir care luptă pentru implementarea proiectului.

Amintim că liberalul Daniel Zamfir, a vorbit, pentru DCNews, despre proiectul său legislativ de modificare a legii de funcționare a Curții de Conturi. 

Localitățile din România, în blocaj

"A apărut ca o necesitate, era o nevoie acută de o modificare a actualei legi a Curții de Conturi, care datează din 1992. Dincolo de punerea în concordanță cu noile standarde de audit european și internațional, era nevoie și pentru că mare parte dintre localitățile din România erau într-un blocaj, din cauza numeroaselor rapoarte de audit care erau întocmite pe bază de estimări, pe bază de presupuneri, iar consecința acestor rapoarte estimative era că se bloca practic activitatea în acea comunitate" spus Daniel Zamfir, pentru DCNews. Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel