Larisa Iordache s-a retras din proba de individual compus de la Tokyo: Mă doare rău glezna

Larisa Iordache. Foto: Facebook
Larisa Iordache. Foto: Facebook

Faza calificărilor pentru finalele de gimnastică de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 este pregătită cu atenție.

Băieții au intrat miercuri la antrenamentele de pe podium, urmând ca fetele să înceapă joi. Larisa Iordache va evolua numai la bârnă.

Larisa Iordache s-a decis să concureze doar la bârnă la aceasta ediție a Jocurilor Olimpice. A explicat de ce nu va putea concura și la individual.

„Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament și în sala de competiții, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniștită când mă voi prezenta în fața arbitrelor”, a spus, potrivit Mediafax, Larisa Iordache.

Miercuri, Marian Drăgulescu a intrat pentru prima oară în impozanta sală Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de ceilalți gimnaști care vor concura în prima subdiviziune de calificări, pe 24 iulie.

La sfârșitul antrenamentului, Marian Drăgulescu s-a arătat mulțumit. „Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii”, a spus acesta.

Gimnasta Maria Holbură va concura în calificări la toate cele patru aparate.

Cine este Larisa Iordache 

Născută la data de 19 iunie 1996, într-o familie de sportivi din București, gimnasta Larisa Iordache este deținătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană.

La Campionatul European de Gimnastică din 2012 a fost primul ca senioară al Larisei Iordache. În finala de la bârnă a competiției, ea a câștigat medalia de argint, în timp ce la sol a obținut clasarea pe prima treaptă a podiumului.

În 2014, la Cupa Mondială de la Doha, Larisa Iordache a cucerit aurul la sărituri, bârnă și sol. În 2017, în finalele Cupei Mondiale din Slovenia, campioana și-a menținut poziția de lider câștigând aurul la paralele și la bârnă, scrie Prosport.

La finalul lunii Iunie, Larisa Iordache a rămas fără mama sa. 

„Sufletul să îţi fie liniştit, mami! Mereu în inima, sufletul şi mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc", a scris Larisa Iordache pe Instagram.

„Condoleanţe, Larisa! Suntem cu sufletul şi cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!", a scris CS Dinamo, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel