Kim Kardashian a primit un bărbat celebru de Ziua Îndrăgostiților. Oricine ar fi invidios

Kim Kardashian s-a trezit de Ziua Îndrăgostiților cu un bărbat celebru în sufragerie, altul decât iubitul ei, Kanye West. Saxofonistul Kenny G, celebru pentru interpretarea baladelor de dragoste, a fost plătit zdravăn să vină să-i cânte vedetei americane la ea acasă.

Kim Kardashian a fost extrem de încântată să se trezească la prima oră, de Valentines Day, cu saxofonistul Kenny G cântând o baladă de dragoste chiar în sufrageria ei, într-o mare de trandafiri. Rapper-ul Kanye West (41 de ani) a vrut astfel să-și surprindă iubita și chiar a reușit, chiar dacă prețul plătit a fost pe măsura gestului extravagant.

Kenny G a interpretat „Over The Rainbow” pentru Kim Kardashian

 
Legendă a jazz-ului, Kenny G a interpretat în sufrageria vedetei melodia „Over The Rainbow”. Decorul a fost pregătit în detaliu: mobila a fost înlăturată complet, iar în fiecare vază era așezat câte un singur trandafir. „Mare lucru, Kenny G se află la mine în sufragerie! Valentines Day fericit!”, a scris vedeta lângă clipul video pe care l-a publicat pe contul ei de Instagram.
 
Kim Kardashian și Kanye West locuiesc într-o vilă cochetă din Hidden Hills, California. Diva americană și familia ei sunt răsfățatele audienței din SUA. Reality-show-ul în care familia Kardashian își expune toată viața este urmărit de sute de milioane de oameni. Doar pe Instagram, Kim a adunat peste 127 de milioane de urmăritori.
(w670)
(w670)
(w670)
(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel