ISU: Sala de evenimente a cântăreței Angela Rusu nu avea autorizație de securitate la incendiu

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Sala de evenimente a Angelei Rusu, care a ars în urma unui incendiu, nu avea autorizație de securitate emisă de ISU Cluj, astfel că firma a fost amendată cu 50.000 de lei, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al ISU Cluj transmis, luni, sala de evenimente din Gherla, care a ars, sâmbătă, nu are autorizație de securitate la incendiu, astfel că vor fi informate Inspectoratul de Stat în Construcții și Primăria din Gherla.

„În urma verificărilor la Compartimentul Avize-Autorizații al ISU Cluj s-a constatat că, pentru sala de evenimente din Gherla nu a fost emisă autorizație de securitate la incendiu. Concomitent cu desfășurarea activităților de cercetare a cauzei probabile de incendiu, a fost întocmită o Notă de control finalizată printr-un proces verbal de constatare și sancționare, fiind aplicată amendă în cuantum de 50.000 lei pentru funcționare fără autorizație de securitate la incendiu. În urma constatărilor, vor fi informate Inspectoratul de Stat în Construcții și Primăria municipiului Gherla", se arată în comunicat.

Primele cercetări arată că incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit la instalația de climatizare.

Un incendiu a cuprins, sâmbătă, sala de evenimente a cântăreței de muzică populară Angela Rusu, din Gherla. Flăcările au distrus întregul acoperiș, pe o suprafață de 1000 de metri pătrați, dar și interiorul. Sala a fost inaugurată în luna mai 2019, în urma unei investiții de 650.000 de euro și are o capacitate de 400 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel