Ipoteză bombă despre avionul dispărut, apărută după intoxicarea de presă

După ce pe internet a fost publicată o imagine din anul 2013 despre care s-a spus că a fost făcută în 2014 și că în ea apar rămășițele avionului dispărut, autoritățile au o ipoteză bombă.

Potrivit The Wall-Street Journal, surse apropiate anchetei susțin că autoritățile iau în calcul posibilitatea ca avionul să fi fost deturnat, iar pasagerii să se afle în viață într-o locație necunoscută.

VEZI ȘI: Scenariu halucinant. Avionul dispărut a fost găsit: o intoxicare de presă

Se pare că datele furnizate de compania Rolls Royce spun că avionul ar mai fi zburat încă 4 ore după ce a dispărut de pe radar. Motoarele avionului sunt făcute de Rolls Royce și au instalat un sistem care trimite date automat și periodic către sol. Astfel, anchetatorii au aflat că motoarele avionului au funcționat încă patru ore după dispariția de pe radar.

Experții în anti-terorism din Statele Unite se gândesc acum la posibilitatea ca pasagerii să fie ținuți în viață cu scopul de a fi folosiți mai târziu.

Un oficial al Malaysia Airlines a negat informația, în timp ce purtătorul de cuvânt al companiei Rolls Royce a refuzat să facă vreun comentariu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel