Ionela Prodan, FAKE NEWS. Informație șocantă

O știre șocantă a circulat luni, 5 martie, pe rețelele de socializare.

Este vorba despre un fake news cu titlul "TRAGEDIE! IONELA PRODAN S-A STINS DIN VIAȚĂ PE MASA DE OPERAȚIE LA VÂRSTA DE 70 DE ANI". Știrea a fost distribuită masiv pe Facebook. Pentru ca autorul să dea credibilitate acestei informații false, a publicat și un mesaj care a fost atribuit fiicei artistei, Anamaria Prodan-Reghecampf, care ar fi spus: "Trecători prin viață, de necrezut cum trece timpul, de necrezut că noi îmbătrânim, aș da orice, dar n-am putere în viață să mai zabovim un pic... dar, ce să faci? Așa a fost să fie în viață să intrăm un pic, sa trecem prin ea cu demnitate și să ieșim, încet, pe rând. Îmi iubesc viaţa. Îmi iubesc mama, vei rămâne mereu în inima mea, dragă mamă." Evident, acest mesaj nu a fost distribuit de către Anamaria Prodan-Reghecampf.

VEZI ȘI: Cum a reacționat Anamaria Prodan la vestea că mama sa ar fi murit

De altfel, textul știrii care se vrea a fi reală este plin de greșeli gramaticale. Cu toate acestea, au fost persoane care au considerat că informația este adevărată și au distribuit-o pe Facebook.

[citeste si]

(w670)

(w670)

(w670)

Nu este prima dată când astfel de site-uri "ucid" oameni. S-a întâmplat în cazul mai multor personalități printre care Ion Iliescu. Așadar este bine să fiți atenți la sursele pe care le consultați pentru a vă informa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel