Iohannis, discurs în faţa liberalilor. Chirieac: Înşiruire de fake news-uri. E principalul vinovat de prăbuşirea PNL

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat, la Antena 3, discursul de sâmbătă al preşedintelui Klaus Iohannis, susţinut în faţa liberalilor şi a reprezentanţilor PPE. 

Bogdan Chirieac a atras atenţia asupra faptului că preşedintele a marşat pe nişte teme false, discursul său fiind plin de "fake news-uri"."E o manifestare electorală, se mobilizează unii pe alţii în PNL. Să ştiţi că PNL, aşa cum a pornit-o în jos din ianuarie 2015, după alegerea preşedintelui Iohannis - iar aici preşedintele a avut un rol hotărâtor - n-ar fi potrivit să nu fie o prăbuşire cu zgomot. Când se va prăbuşi PNL-ul în seara zilei de 26 mai, învins fiind de haştag rezist, neo-marxiştii de la USR-PLUS".

După acest congres nu se schimbă nimic. Preşedintele e în campanie electorală din vara trecută, de când a început greva prezidenţială. Aşa a considerat dânsul că va creşte în sondaje. Degeaba ne-am pronunţat, am spus, nu a ascultat aceste puncte de vedere, dar o să se lămurească pe 26 mai, când PNL-ul va alerga în urma tuturor şi va vedea eşecul politicii sale şi faptul că este principalul vinovat de prăbuşirea cu zgomot a unui partid istoric care a înfăptuit Marea Unire acum 100 de ani", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

"O înşiruire de fake news-uri"

"Iar în legătură cu faptul că preşedintele Iohannis s-a înecat în timpul discursului, e singurul moment memorabil de la eveniment. L-a şi umanizat pe Iohannis care a venit cu o înşiruire de fake news în care spunea că Guvernul nu respectă valorile europene, critică instituţiile europene... Păi de când critica în democraţie înseamnă să nu respecţi? Dar a văzut cineva vreodată Guvernul să spună că doreşte să părăsească Uniunea Europeană sau să conteste valorile europene? L-am văzut pe domnul preşedinte Iohannis, întrebat cu subiect şi predicat 'aţi văzut filmele de la DNA Ploieşti?', 'NU'; 'şi nu vreţi să le vedeţi?', 'NU'. Asta înseamnă contestarea valorilor europene. Nu poţi să fii de acord, preşedinte  de ţară, cu tortura şi abuzurile şi încălcarea drepturilor omului", a declarat Bogdan Chirieac.

Vezi şi: Iohannis, nou atac la PSD: Au îmbrăcat haina falsului patriotism

Iohannis către Rareș Bogdan: Ce faceţi, domnul number one?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel