Întoarcerea Familiilor Regale. Documentar impresionant despre Margareta, Principesă a României - Video

Bogdan Cotigă / 02 Martie 2019 / 14:55 Salveaza PDF Comentarii
Majestatea Sa Margareta
Majestatea Sa Margareta

Cu puțin timp în urmă, prestigioasa televiziune europeană ARTE a realizat un film documentar consacrat activității și poziției în societatea contemporană a Familiilor Regale din România, Bulgaria și Muntenegru.

Filmul este dedicat Majestății Sale Custodele Coroanei, Principelui Moștenitor Nicolae al II-lea al Muntenegrului și Majestății Sale Regelui Simeon al II-lea al bulgarilor. Documentarul este semnat de Alix François Meier.

Familiile  regale din Balcani se întorc fiecare în țara lor, care a devenit între timp republică. Telespectatorii pot afla că regele bulgarilor din 1943 până în 1946, Simeon al II-lea, născut în 1937, a fost chiar și prim-ministru între 2001 și 2005. În ceea ce privește pe Nikola Petrovic-Njegos și pe prințesa Margareta, pretendente  la tron în Muntenegru și România, vor vedea ce rol important au avut în viața publică. Documentarul povestește și istoria recentă a Ghetoului Estic , de la abdicarea forțată la perioada de exil și întoarcerea în țară a fețelor regale.

Poți vedea documentarul aici:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23