Insomnie. Ce probleme ai în funcție de ora la care te trezești

Unele persoane se trezesc din somn pe parcursul nopții, neștiind că acest lucru ar putea indica unele probleme.

21:00 - 23:00 - neliniște și anxietate

Aceasta este ora la care cei mai mulți oameni merg la culcare. Cele mai multe persoane au o zi încărcată cu sarcini și presiune. Când ai probleme cu adormitul la această oră, nivelul anxietății este unul ridicat.

23:00 - 01:00 - furie

Cei mai mulți oameni dorm și visează în acest interval orar. Cu toate acestea, unii au probleme cu somnul sau se trezesc în mod repetat. Meridianul care este activat în aceste două ore este legat de migrene și dureri de cap persistente, care sunt provocate de furie în cele mai multe cazuri.

01:00 - 03:00 - ură

Dar dacă te trezești în mod constant în această perioadă, o problemă legată de ură te poate urmări. Și chiar ura de sine poate provoca această problemă. Meridianul care are legătură cu perioada aceasta de timp este corelat și cu problemele legate de ficat, stomac și artrită. 

03:00 - 05:00 - luptă

Este perioada de timp în care corpul experimentează cea mai scăzută temperatură și ar trebui să fii într-un somn profund. Dar dacă observi că începi să te trezești în mod regulat, ar trebui să iei mai multe lucruri în calcul. 

[citeste si]

05:00 - 07:00 - confuzie

Dacă te trezești în mod constant la această oră, gândește-te de ce ai nevoie să te descurci, ce te deranjează, ce persoană toxică te ține pe loc, notează eva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel