Inedit în România: A fost creată rochia de mireasă din flori naturale

rochie-de-mireasa-de-flori-10
rochie-de-mireasa-de-flori-10

Domnișoarele viitoare mirese pot opta acum pentru o rochie specială pentru ziua nunții, fiind sigure că ele vor fi beneficiarele unei ținute unicat. Rochia de mireasă din flori naturale a fost creată pentru prima dată în România, la Timișoara, iar pentru a purta o astfel de ținută nu ai nevoie de nicio probă.

Anca Vlad, designer floral, a reușit performanța, unică în România, de a crea o minunată rochie de mireasă 100% din flori naturale, fiind utilizate 300 de fire.

„Am lucrat şase ore pe ea şi a reprezentat un vis de-al meu, din copilărie. Sper ca, într-o zi, să facem şi bani din asta, în cazul în care româncele vor fi deschise la ideea unei nunţi neconvenţionale”, a explicat Anca Vlad, designer floral şi creatorul rochiei din flori.

Minunata ținută festivă, lungă și vaporoasă, are bustul din orhidee cimbidio preţioase iar fusta este o avalanșă de gerbere naturale, crem, care au sub montură, nişte eprubete cu apă, care le hidratează pentru a fi destul de rezistente pe întreaga perioadă a evenimentului.

Miresele care vor opta pentru o asemenea ținută  nu au nevoie de nicio probă, deoarece rochia se croiește direct pe model, ea neputând fi dezbrăcată.

Prețul unei astfel de rochii variază între 500 și 5.000 de euro, în funcție de florile care alcătuiesc modelul, precum și de anotimpul în care are loc evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel