Hoții din Portul Constanța, prinși în Dolj

catuse
catuse

Cele 6 persoane suspectate că făceau parte dintr-o grupare ce se ocupa cu furturile de marfă din containerele din portul constânțean, au fost arestati preventiv pentru 15 zile. Hoții, care au creat o pagubă de circa 2,5 milioane de euro au fost arestați la Dolj, potrivit Mediafax.

În acest caz, 12 persoane au fost arestate în luna martie, însă cercetările au fost extinse, iar ceilalţi şase membri ai reţelei au fost ridicaţi miercuri.Potrivit procurorilor, membrii din gruparea cu pricina, aveau câștiguri substanțiale de pe urma inducerii în eroare a unor comercianți.Hoții se foloseau de mai multe societăți comerciale care se ocupau cu transportul de marfă şi au contractat comenzi de transport din partea unor case de expediţie din municipiul Constanţa.În timpul efectuării transporturilor membrii își însușeau din bunuri și făceau acte false pentru aceastea.

Procurorii au mai spus că la un astfel de transport hoții, au substras anvelope în valorea de circa 500.000 mii de euro. Anchetatorii au ajuns la concluzia că suspecții opreau tirurile pe drum, desigileau marfa luau din aceasta, după care puneau alte sigilii.Pentru o reușită sigură, membrii grupării se foloseau de identități false, numere de înmatriculare care nu existau și documente de transport falsificate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel