Horoscop chinezesc 2-8 aprilie 2018. Previziuni și sfaturi pentru fiecare semn zodiacal

Iată zodiacul chinezesc pentru săptămâna 2 – 8 aprilie 2018, după prima luna și jumătate a Noului An Chinezesc, guvernat de Câinele de Pământ.

Zodiac chinezesc săptămânal Șobolan

Există opțiuni sociale noi ce ți se deschid începând de acum pentru următoarele câteva săptămâni. Este timpul să îți lărgeșți orizonturile. Toată săptămâna, concentrarea ta va fi să hrăneșți și întreții diverse relații strategice. Unii veți încerca să stabiliți un pod de legătură cu un coleg de muncă, în timp ce alții veți dori să reîmprospătați o prietenie sau o iubire. Finalul săptămânii te va găsi într-o stare mentală mult mai relaxată. 

Zodiac chinezesc săptămânal Bivol

Tu ai nevoie de o minte clară ca să iei deciziile ce trebuie luate. Ca să obții asta, ar fi înțelept să te concentrezi pe propria ta voce interioară decât să tot asculți la alte voci care îți tot șoptesc în ureche versiunea lor. În timpul săptămânii, jobul și frecușurile de acasă vor crea o vibrație haotică, dar vei rezolva lucrurile până în weekend. Dă-ți voie să îți încarci bateriile. 

Zodiac chinezesc săptămânal Tigru

Acum iei în considerare destul de serios ce opțiuni de muncă ai în afară celei curente. Dacă planifici o schimbare de direcție, energiile astrale benefice te calauzesti să mergi pe calea corectă pentru ține. Dacă studiezi, nu lasă cantitatea prea mare de muncă sau starea emoțională mai căzută să îți încetinească progresul. În weekend va fi nevoie de ceva efort, dar va fi și distracție și chiar și iubire la orizont. 

Zodiac chinezesc săptămânal Iepure

Curgi în ritmul universului mai bine decât să tot încerci să împingi tu lucrurile în afară sincronizării cu ceea ce se întâmplă cu adevărat. Deciziile pe care le ai de înfruntat își vor găsi propriile soluții doar dacă vei renunta să te îngrijorezi pentru ele. Toată săptămâna, trebuie să te ții de rutinele tale uzuale și dacă alegi să faci ceva diferit, planifică totul bine. Fă-ți weekendul creativ!

Zodiac chinezesc săptămânal Dragon

Timpul nu va fi de partea ta săptămâna această. Cu toate solicitările de la familie, de la muncă sau studiu și cu lucrurile de gestionat acasă, vei fi cu brațele pline de treaba. Fă sarcinile majore și taie-le de pe lista până la jumătatea săptămânii și îți vei crea timp mai mult pentru tine. Energiile puternice ale pământului ce te împământează te vor împuternici să îți faci weekendul special, plin de bucurie, iubire și distracție.

Zodiac chinezesc săptămânal Șarpe

Aceasta va fi o săptămâna plină de idei și gândire. Orice ai decide, lasă ceva timp înainte să dai viață deciziilor tale. Nu te grăbi la nimic. Fluxul universului din jurul tău urmează să se schimbe, aducând întâmplări neașteptate și oportunități proaspete. Cei singuri trebuie să se pregătească pentru apariția cuiva special, iar cei în relații să fie mai toleranți. 

Zodiac chinezesc săptămânal Cal

Aceasta este o săptămâna în care este indicat să te exprimi și să îți faci gândurile auzite. Nu contează dacă primești feedback negativ. Este exprimarea de sine care este importantă acum. La jumătatea săptămânii, schimbări și frecușuri minore la muncă pot crea stres. Rămâi calm, perseverent și vei ieși deasupra. Oricum, este timpul să iei în calcul care îți este pasul următor în viață și unde. 

Zodiac chinezesc săptămânal Capra

Rămâi în vârful jocului săptămâna această. Fii punctual când te duci la întâlniri, răspunde la mesaje și la email-uri și fii atent la detalii. În acest fel vei evita energiile curente mai mlăștinoase ale pământului. Ar fi înțelept și să asculți atent și să cântăreșți bine lucrurile înainte să reacționezi emoțional, în special când ai de-a face cu persoană iubita. Weekend-ul va fi mult mai relaxat.

Zodiac chinezesc săptămânal Maimuță

Ce săptămâna ocupată! Acum este rândul tău să preiei o parte din responsabilitățile familiei. În plus, munca și studiul au propriile lor provocări. Este important să nu permiți deadlineurilor să îți perturbe gândirea. Muncește metodic și rezultatele îți vor fi bune. După jumătatea săptămânii, vor fi întâlniri prieteneșți și poate și romantice. Starea de distracție se va extinde spre weekend.

Zodiac chinezesc săptămânal Cocoș

Energiile celeste ce răspund de sănătate sugerează să te ocupi de problemele medicale persistente sau de cele dentare. Unii își vor modifică regimul de dietă și vor face mai multă mișcare. Veți simți beneficiile acestor acțiuni mai repede decât credeți. Cei singuri, dar și cei în relații noi, trebuie să fie la înaintare pe ringul de dans și deschiși la noi oportunități.

Zodiac chinezesc săptămânal Câine

În această săptămâna trebuie să îți faci o promisiune ție însuți să te bucuri indiferent ce îți aduce fiecare zi. Poți găși prieteni noi în mediul social în care te învârti sau poți întâlni un admirator când te aștepți mai puțin. Doar asigură-te că este genul de admirator pe care îl vrei înainte de a lasă garda jos. Datoriile de familie te vor chema în weekend dar va fi distracție și acolo.

Zodiac chinezesc săptămânal Mistreț

Această este o săptămâna excelență pentru a planifică călătorii, o vacanță sau să cauți diverse opțiuni de studiu. Folosește-ți intuiția mai degrabă decât să asculți distorsiunile altora. Toată săptămâna vei fi împuternicit să faci progrese solide. Dacă o relație este în ape tulburi și trebuie clarificată, vei gasi cuvintele și acțiunile potrivite ca să faci o mare diferența. Rămâi deschis în weekend.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel