Guvern Orban vot. Pașcan (PMP): Vom vota la vedere

Ema Apostu / 04 noi 2019 / 16:23 Salveaza PDF Comentarii

PMP va vota la vedere pentru Guvernul Ludovic Orban, a anunţat în plenul Parlamentului, liderul grupului deputaţilor PMP, Marius Paşcan.

"PMP consideră că mai important decât orice în acest moment este stabilitatea ţării, de aceea noi vom vota cu votul deschis, la vedere, pentru Guvernul Ludovic Orban. Are datoria acest guvern şi am impus-o în cadrul negocierilor pe care le-am purtat să stopeze hemoragia banilor de la bugetul de stat pe criterii clientelare, politice, bani cu dedicaţie risipiţi pe diferite pretexte şi lucrări de infrastructură supraevaluate. Are datoria acest guvern să considere prioritare, şi aici nimeni nu are nimic împotrivă, marile proiecte de dezvoltare, în special la nivelul infrastructurii rutiere. După cum bine cunoaşteţi, împreună cu colegul deputat Petru Movilă am iniţiat legea privind autostrada Târgu Mureş - Iaşi, dar e nevoie să fie considerate prioritare şi celelalte autostrăzi: de Nord, de Sud, centurile ocolitoare, drumurile expres", a afirmat Paşcan, potrivit Agerpres.

"Totodată, extinderea obligatorie a distribuţiei de gaze naturale către populaţie. Astăzi, doar 30% dintre consumatorii casnici sunt racordaţi la reţeaua de gaze naturale, trebuie să o extindem în următoarea perioadă la 60% astfel încât să putem valorifica şi gazele naturale din Marea Neagră care urmează să fie într-un fel sau altul exploatate", a adăugat Paşcan, menţionând că este necesară o reformă în educaţie.

PMP, solicitare

 

PMP solicită din nou promovarea legislaţiei privind 300 de parlamentari şi alegerea primarilor în două tururi de scrutin, a mai arătat Paşcan, menţionând că trebuie dată atenţia cuvenită şi relaţiei cu Republica Moldova.

"Noi ne exprimăm încredere că Guvernul Orban va fece tot ce îi stă în putinţă şi noi îl vom susţine pentru a le materializa în beneficiul românilor", a mai spus Paşcan.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26