Gropi în asfalt. Protest inedit în Anglia

Unui localnic dintr-un mic oraș englez i-a venit ideea năstrușnică de a pune capete de păpuși în gropile din asfalt, pentru a atrage atenția inclusiv autorităților asupra stării carosabilului.

Postul TV Euronews relatează despre forma de protest neobișnuită la care a recurs un locuitor al orașului Wroughton, din comitatul Wiltshire (sud-vestul Angliei), care a decis să decoreze gropile din asfaltul șoselei pe care circulă cu motocicleta, plantând capete de păpuși.

Să-i amuze pe vecini

Pe numele său Neville Daytona, bărbatul a mărturisit că începuse să fie furios când avea de condus pe drumurile pline de gropi din apropierea reședinței sale, dar a început să cumpere păpuși de la un magazin local de produse la mâna a doua vândute în scopuri caritabile.

Conform spuselor sale, inițiativa are menirea de a-i amuza pe concitadinii săi. Păpușile pentru copii sunt așezate în gropi ca și cum o persoană ar fi căzut în una dintre ele. Neville Daytona spune că atunci când își conduce motocicleta este adesea nevoit să facă slalom printre gropi.

Afectați de schimbările climatice

Gropile în asfalt au devenit o problemă curentă pentru mulți șoferi din sud-vestul Angliei, după ce zăpada și temperaturi extrem de joase au lovit regiunea, afectând și starea drumurilor.

Autoritățile locale au promis că remediază problema carosabilului deteriorat, dar până când acest lucru se va întâmpla, Neville Daytona va continua să pună păpuși în gropile inundate de ploaia specifică Angliei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel