Gigi Căciuleanu revine la prestigiosul Sadler’s Wells din Londra

După fascinantul L’Om DAdA, aplaudat la sfârșitul lunii septembrie la celebrul teatru de dans Sadler’s Wells din Londra, Gigi Căciuleanu revine  în capitala britanică, pe aceeași scenă prestigioasă, cu Un minut de dans sau UF!!!, montare ce documentează, original şi plin de umor, întreaga „nebunie” a procesului creator din care rezultă fie şi un singur minut de dans.

Spectacolul va fi prezentat în 23 octombrie, la numai două zile după ce a deschis Festivalul Naţional de Teatru de la Bucureşti.

Marele coregraf figurează și în distribuție, alături de dansatorii Ana Vişan şi Răzvan Stoian, cărora li se adaugă adevăratul om-orchestră Paul Ilea. Lelia Marcu-Vladu este asistent de coregrafie, iar design-ul luminilor îi aparține lui Cristian Petru Simon.

Citește și: Începe Festivalul Naţional de Teatru!

Un minut de dans sau UF!!! este o coproducţie a Fundaţiei Art Production şi a Teatrului Mic din Bucureşti, realizată prin intermediul Gigi Căciuleanu Romania Dance Company. Turneul londonez este organizat de Institutul Cultural Român din Londra şi Global Art Association.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel