Gigel Știrbu, gafă favorabilă lui Firea într-un comunicat care se vrea mușcător

Gigel Știrbu
Gigel Știrbu

Președintele Comisiei de Cultură din Cameră, Gigel Știrbu, semnează un comunicat în care o acuză pe Gabriela Firea pentru falimentul Primăriei Generale. Dar, exact când ajunge la cauzele falimentului, gafează, iar greșeala de exprimare șterge, pe jumătate, acuzațiile lansate la adresa primarului PSD.

Președintele Comisiei de Cultură, Gigel Știrbu, susține că Gabriela Firea și PSD sunt de vină că au întârziat salariile artiștilor și au fost concediați tehnicieni din unele teatre bucureștene.

Acuzațiile la adresa Primarului General vizează gestiunea bugetului, dar și contractele dubioase care ar fi fost încheiate în mandatul Gabrielei Firea. 

”Doamna Gabriela Firea ne demonstrează că domeniul cultural e bun numai atunci când îi aduce capital de imagine! Nu ne mai conving lacrimile ei de crocodil, când realitatea este că a dus primăria capitalei în faliment din cauza incapacității ei de a administra și de a direcționa banii publici pe contracte cel puțin dubioase (exemplul achiziționării autobuzelor turcești de două ori mai scumpe decât mijloacele de transport în comun fabricate în România, dar  la fel de performante).

Frazele prea lungi îl trădează, însă, pe fostul ministru al Culturii în guvernul Ponta. Știrbu spune, de fapt, că Firea nu e capabilă să direcționeze banii publici pe contracte dubioase. Gabriela Firea ”a dus primăria capitalei în faliment din cauza incapacității ei de a administra și de a direcționa banii publici pe contracte cel puțin dubioase”, scrie Știrbu. 

Astfel, textul, care se vrea mușcător, este lăsat jumătate pe jumătate fără dinți chiar de către autor, Gigel Știrbu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel