Game of Thrones/Urzeala tronurilor. HBO, solicitare pentru aplicația Periscope, ce aparține Twitter

La două zile de la lansarea celui de-al cincilea sezon al serialului "Game of Thrones/Urzeala tronurilor", postul de televiziune HBO solicită aplicației Periscope, ce aparține Twitter, să împiedice piratarea popularului său serial.

HBO și-a exprimat marți nemulțumirea față de emiterea ilegală a serialului său "Game of Thrones" prin aplicația Periscope, deținută de Twitter, care permite utilizatorilor să retransmită pe internet conținuturi în direct ale serialului prin smartphone, relatează EFE, potrivit Agerpres.

SAG Awards 2015. Actorii din "Game of Thrones", strălucitori la gală

În cadrul unui comunicat, HBO a cerut oficial aplicației să facă astfel încât să nu mai aducă atingere drepturilor sale de autor: "Suntem de părere că dezvoltatorii ar trebui să aibă instrumentele necesare pentru a preveni în mod activ infracțiunile masive asupra proprietății intelectuale".

De altfel, publicația australiană Mumbrella Cazurile avertizase anticipat că serialul "Game of Thrones" va fi victimă a Periscope și Meerkat (aplicație similară care nu aparține Twitter) atrăgând atenția că "transmiterea ilegală nu a fost niciodată mai ușoară".

Premiera primului episod din sezonul cinci Game of Thrones a fost difuzată simultan, duminică, în peste 170 de țări, Episodul difuzat pe 12 aprilie a fost urmărit (legal) de 8 milioane de telespectatori în SUA, nou record, și a fost descărcat ilegal de peste 100.000 de ori pe platforma Torrent, potrivit The Hollywood Reporter. 

Urzeala Tronurilor/Game of Thrones. Primele 4 episoade din sezonul 5, ONLINE înainte de premieră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel